dimarxiaki_epitropi_kalo

Δημαρχιακή Επιτροπή την Παρασκευή

12 Οκτωβρίου 201022:24

dimarxiaki_epitropi_kaloΗ Δημαρχιακή Επιτροπή του Δήμο Ξάνθης συνεδριάζει την ερχόμενη Παρασκευή στη 13. 30. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

ΘΕΜΑ 1ο: Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής σε Δημόσια κέντρα που προβλέπεται από τις Αστυνομικές Διατάξεις και χορηγούνται σύμφωνα με την Α5/3010/85 Υγειονομική διάταξη

ΘΕΜΑ 2ο: Προέλεγχος καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση και κατακύρωση πρακτικού δημοπρασίας του έργου: «Προμήθεια καθοδηγητικών πινακίδων τροχαίας & είδη ασφαλείας κυκλοφορίας οχημάτων»

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ Δ.Δ. ΕΥΜΟΙΡΟΥ»

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ» εργολαβία: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ»

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας του έργου: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΛΕΥΚΗΣ»

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας του έργου: «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ»

ΘΕΜΑ 8ο: Κατάρτιση όρων δημοπρασίας του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ & ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ» εργολαβία: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΙΑΣ ΟΔΩΝ» και συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού

ΘΕΜΑ 9ο¨      Κατάρτιση όρων δημοπρασίας του έργου: «ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ» και συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού.

ΘΕΜΑ 10ο: Κατάρτιση όρων δημοπρασίας του έργου: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΫ» και συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού.

ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας του δικηγόρου του Δήμου Ξάνθης κ. Λάμπρου Ιωάννη»

ΘΕΜΑ 12ο: Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την αποδοχή αιτήματος του Κοντόπουλου Κωνσταντίνου για απαγόρευση στάσης & στάθμευσης έμπροσθεν του χώρου επί της Θεοδ. Δούκα.

ΘΕΜΑ 13ο: Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την αποδοχή αιτήματος του Αναστασιάδη Ιωάννη για την χορήγηση άδειας εισόδου οχημάτων και μηχανημάτων έργων στο πεζοδρόμιο της οδού Γεωργίου Σταύρου.

 

 

 

Δ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr