Συνεστίαση υποψηφίων της Ξάνθης με Καραλίδη-Γιαννακίδη.

12 Οκτωβρίου 201009:01

giannakidis_xanthi_trapeziΣε γνωστό εστιατόριο  της Ξάνθης έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Οκτωβρίου, η συνεστίαση των  υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων του συνδυασμού ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, περιφερειακής ενότητας Ξάνθης με υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη το Φώτη Καραλίδη.

Στη συνεστίαση παρευρέθη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρης Γιαννακίδης, όπου συνομίλησε μαζί τους για τις αρχές και τους γενικούς στόχους της παράταξης. Αναλύοντας ο κ. Γιαννακίδης τους στόχους του συνδυασμού τόνισε πως «πρέπει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να έχει ενιαία περιφερειακή συνείδηση, να γίνει διεθνής κόμβος και ελκυστικός προορισμός, να είναι μια Περιφέρεια ανταγωνιστική παραγωγική και εξωστρεφής, να είναι βασισμένη στη γνώση  και την καινοτομία και να είναι μια Περιφέρεια με ποιότητα ζωής, κοινωνική συνοχή και σεβασμό στο περιβάλλον».

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr