xalkidis_spyros

Ο Σπύρος Χαλκίδης το χρίσμα της ΝΔ στα Άβδηρα

6 Οκτωβρίου 201011:06

xalkidis_spyrosΣε υποψήφιο βουλευτή του ΛΑΟΣ ΚΑΙ πρώην μέλος του ΠΑΣΟΚ έδωσε η Νέα Δημοκρατία το χρίσμα για την υποψηφιότητα στο Δήμο Αβδήρων. Ο Σπύρος Χαλκίδης είναι ο εκλεκτός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον οποίο υποστηρίζει όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο γνωστός αγρότης από την περιοχή του Ζυγού φαίνεται ότι θα αναλάβει την υποχρέωση να κατεβάσει συνδυασμό υποστηριζόμενο από τη Νέα Δημοκρατία στο Δήμο Αβδήρων. Λόγω των γνωστών γεγονότων του τελευταίου διαστήματος και όσα επακολούθησαν η Νέα Δημοκρατία στο δεύτερο μεγαλύτερο Δήμο του Νομού, όπου στελέχη της κατείχαν τους δημαρχιακούς θώκους των τριών Δήμων που συνενώνονται, κατέληξε τελικά στη Λύση Χαλκίδη.

Ο Σπύρος Χαλκίδης, πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες εθνικές εκλογές κατέβηκε ως υποψήφιος βουλευτής με το ΛΑΟΣ. Υπήρξε δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του Βασίλη Τσολακίδη κατά τις δύο τετραετίες που εξελέγη Δήμαρχος στο Δήμο Βιστωνίδας. Ήρθε σε ρήξη το 2005 και μεταπήδησε στο συνδυασμό του Νίκου Ζλάτκου  με τον οποίο εξελέγη το 2006 και διετέλεσε και Αντιδήμαρχος.

Από τις εξελίξεις φαίνεται ότι αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος για να υπάρξει υποψήφιος από τη Νέα Δημοκρατία, κάτι που όμως διευκολύνει ακόμη περισσότερο την εκλογή του Βασίλη Τσολακίδη, εφόσον απέναντί του δεν υπάρχει ισχυρό στέλεχος από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας ή άλλο πρόσωπο ευρείας αποδοχής.

Η σχετική ανακοίνωση της Ν.Δ. αναφέρει:

“Οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης διεξάγονται σε περίοδο κρίσιμη για το μέλλον της χώρας και τη ζωή των πολιτών.  Οι θεσμοί της τοπικής αυτοδιοίκησης δοκιμάζονται. Η πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ (σχέδιο «Καλλικράτης», περικοπή χρηματοδοτήσεων) έχει ωθήσει τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε ακινησία και αδιέξοδο.

Το κόμμα μας, η Νέα Δημοκρατία, δίνει προτεραιότητα στην ενίσχυση της αυτοδιοίκησης και στην ανάπτυξη της περιφέρειας.  Στηρίζουμε στελέχη που υπηρετούν αξίες και διαθέτουν ήθος και ικανότητες, προέρχονται από την αυτοδιοίκηση, είναι καταξιωμένοι στην κοινωνία και μάχονται για την ανάπτυξη του τόπου τους και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.  Σήμερα προτείνουμε στις αντίστοιχες τοπικές κοινωνίες:”

Α/Α

ΔΗΜΟΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

ΙΔΙΟΤΗΤΑ

1

Αβδήρων

Χαλκίδης Σπύρος

Αντιδήμαρχος Δήμου Βιστωνίδος, αγρότης

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr