xanthi_dimarxeio_apo_piso

Εκλογικά κέντρα με φόντο το νέο Δημαρχείο

4 Οκτωβρίου 201021:18

xanthi_dimarxeio_apo_pisoΞεκίνησαν ήδη να προετοιμάζονται οι υποψήφιοι για την ενοικίαση και τη λειτουργία των προεκλογικών κέντρων των συνδυασμών τους.

Σε μεγαλύτερο επίπεδο ετοιμότητας φαίνεται ότι βρίσκονται οι δύο μεγάλοι συνδυασμοί για το Δήμο Ξάνθης που δεν θα ξεφύγουν αισθητά από τις προηγούμενες εκλογές.  Ήδη έχει κλείσει και σχεδόν έχει προετοιμαστεί το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Ξάνθη Πρότυπο Δημιουργίας» του Δημάρχου Μιχάλη Στυλιανίδη που θα στεγαστεί στην πάλαι ποτέ «Καλλιρρόη» στο κεντρικότερο σημείο της πόλης. Το ιδανικό αυτό μέρος που εξασφάλισαν οι υπεύθυνοι του συνδυασμού διατηρεί την παράδοση που θέλει το συνδυασμό που πρόσκειται στη Ν.Δ. να βρίσκεται πάντοτε μέσα στην κεντρική πλατεία.

Ο Χρήστος Πούλιος, από την άλλη σύμφωνα με πληροφορίες έχει κλείσει το γνωστό χώρο που τον έχει φιλοξενήσει και στο παρελθόν – όπως επίσης και το ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές και τις Εθνικές Εκλογές που προηγήθηκαν- και βρίσκεται στην οδό Βασ.Κωνσταντίνου δεξιά στην άνοδό της. Μπορεί η πρώτη του απόπειρα να μην ήταν επιτυχής για τους «Πολίτες για την Αλλαγή», όμως ο συγκεκριμένος χώρος ήταν ιδιαίτερα «γούρικος» για το κυβερνόν κόμμα στις τελευταίες αναμετρήσεις.

Και οι δύο συνδυασμοί πάντως έχουν οπτική επαφή με το νέο Δημαρχείο της πόλης.

Κατά τα άλλα οι μικρότεροι συνδυασμοί θα κινηθούν σε πιο προσιτές λύσεις απόρροια και των οικονομικών δυνατοτήτων που είναι περιορισμένες, ενδεχομένως και συστεγαζόμενοι με τις Περιφερειακές Παρατάξεις.  Σε ότι αφορά στους δύο μεγάλους συνδυασμούς των Περιφερειακών Εκλογών, δεν έχει διαρρεύσει ακόμη κάτι, αλλά δεν φαίνεται ότι θα απομακρυνθούν από την πεπατημένη. Άλλωστε επικεφαλής, κατά μία έννοια παραμένουν οι ίδιοι με τις τελευταίες Νομαρχιακές Εκλογές οπότε δεν αναμένονται εντυπωσιακές αλλαγές.

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr