Εκκίνηση με ισχυρές παρουσίες για Χρήστο Πούλιο.

2 Οκτωβρίου 201022:40

poulios_enarxi_6Παρουσία του Αν. Υπουργού Σωκράτη Ξυνίδη αλλά και δύο υφυπουργών, των Γιώργου Ντόλιου και του Μιχάλη Τιμοσίδη από τους γειτονικούς Νομούς πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η δεξίωση που παρέθεσε ο επικεφαλής της παράταξης Πολίτες για την Αλλαγή Χρήστος Πούλιος προς τα μέλη του συνδυασμού, δημοσιογράφους και διευθυντές Μέσων Ενημέρωσης της πόλης.

Η εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο Νατάσα μονοπώλησε το πολιτικό ενδιαφέρον και χαρακτηρίστηκε από την αισιόδοξη διάθεση όλων των εμπολεκομένων.  Όπως φάνηκε, ήταν προϊόν μεγάλης προετοιμασίας και αποτέλεσε μια αφετηρία, ενδεχομένως και την πρώτη ώθηση, για τους υποψήφιους του συνδυασμού του Χρήστου Πούλιου ώστε να εισέλθουν στην εκλογική μάχη που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη παρόλο που η απέναντι πλευρά δεν έχει ανακοινώσει επίσημα όλα τα ονόματα του ψηφοδελτίου της.

Στηρίζουν τον Καλλικράτη έμπρακτα

Στη δήλωσή του ο Σωκράτης Ξυνίδης επανέλαβε παλαιότερη θέση του ότι είναι ζήτημα ουσίας να υποστηριχθούν οι άνθρωποι που πιστεύουν στον Καλλικράτη και την μεταρρύθμιση στην αυτοδιοίκηση. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Υφυπουργός Υγείας Μιχάλης Τιμοσίδης που χαρακτήρισε αναπτυξιακό εργαλείο τη νέα αρχιτεκτονική της διοίκησης. Ο Υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος από την πλευρά του αναφέρθηκε στη στάση του ΠΑΣΟΚ πανελλαδικά, που υποστηρίζει όχι αυτούς που αναδεικνύουν οι δημοσκοπήσεις αλλά αυτούς που στηρίζουν τον Καλλικράτη ενώ επικαλέστηκε της πληροφορίες που έχει για τον συνδυασμό του Χρήστου Πούλιου αναφέροντας ότι ενστερνίζεται τις αρχές του σχεδίου και έχει συγκροτήσει ένα αξιόλογο συνδυασμό.

Τεχνοκράτες επικεφαλής στις Επιχειρήσεις

Αναφερόμενος στους τρεις υπουργούς που παρέστησαν ο Χρήστος Πούλιος σημείωσε ότι η  παρουσία τους είναι ιδιαίτερα σημαντική και τους δίνει κουράγιο για ανατροπές σκηνικών και γκρέμισμα πελατειακών σχέσεων, για να έρθει η Ξάνθη στο επίκεντρο της περιφέρειας.

«Του ζητώ να είναι στο πλάι μας στην προσπάθεια που θα κάνουμε για να οικοδομήσουμε την Ξάνθη της προσεχούς δεκαετίας. Η σημερινή βραδιά γίνεται προς τιμήν των συνοδοιπόρων του δημοτικού μας συνδυασμού. Μοιραστήκαμε ένα όραμα, ένα πλειοψηφικό ρεύμα για μια διοίκηση καινούρια που θα φέρει νέο πνεύμα και λογική στο Δήμο. Να ξεχάσουμε το χθες και όσα μας πλήγωσαν και να προχωρήσουμε μπροστά με βάση τις αρχές μας.» σημείωσε ο επικεφαλής της παράταξης. «Όραμά μας είναι μια αρχή δημοτική με δράσεις που θα έχουν μετρήσιμη αποτελεσματικότητα, θα στραφεί στην ανάπτυξη, θα έχει επικέντρο τον πολίτη και θέματα πολιτισμού, καθημερινότητας, κοινωνικής συνοχής» είπε επεξηγώντας τι εννοεί όταν αναφέρεται σε πλειοψηφικό ρεύμα στην περιοχή.

Όπως έγινε γνωστό κάθε εβδομάδα ο συνδυασμός του Χρήστου Πούλιου  θα καταθέτει τμηματικά κάθε τομέα του προγράμματός του ώστε να έχει ολοκληρωθεί στο τέλος του μήνα. Ο επικεφαλής αποκάλυψε πάντως ότι τεχνοκράτες και όχι αιρετοί σύμβουλοι θα προΐστανται των δημοτικών οργανισμών, ακολουθώντας ενδεχομένως και τις μέριμνες του Καλλικράτη για την παρουσία τεχνοκρατικών στελεχών σε θέσεις κλειδιά.

Πως κύλησε η βραδιά

Η εκδήλωση καθυστέρησε να ξεκινήσει λόγω της αναμονής των τριών κυβερνητικών στελεχών. Ο Σωκράτης Ξυνίδης μιλώντας προς το κοινό, σε σύντομο χαιρετισμό του μετέφερε τους προσωπικούς χαιρετισμούς του Γιώργου Παπανδρέου. Μετά το τέλος της συνάντησης και αφού είχαν αποχωρήσει Μ.Μ.Ε και υποψήφιοι του συνδυασμού, ο Σωκράτης Ξυνίδης είχε μακρά συνομιλία με το Χρήστο Πούλιο. Του έδωσε τα συχαρητήριά του για τη διοργάνωση της βραδιάς και του εκδήλωσε την υποστήριξη αλλά και την πίστη του ότι σύντομα κάποια από τα στελέχη που συγκροτούν το συνδυασμό θα κληθούν σύντομα να διοικήσουν το Δήμο.

poulios_enarxi_1poulios_enarxi_5

poulios_enarxi_2

poulios_enarxi_4

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr