SIRIZA20SKETO

Ανακοινώνονται τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους νομούς.

30 Σεπτεμβρίου 201007:11

SIRIZA20SKETOΣτην ανακοίνωση των υποψήφιων Αντιπεριφερειαρχών και του ψηφοδελτίου σε κάθε νομό προχωρούν από σήμερα οι Νομαρχιακές Οργανώσεις του ΣΥΝ στην περιοχή μετά την επίσημη παρουσίαση του επικεφαλής του συνδυασμού.

Όπως είναι γνωστο ο Τάκης Χαρίτος από την Κομοτηνή ανακοινώθηκε και επισήμως ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Α.Μ.Θ. καθώς η συζήτηση για συνεργασία μεταξύ Οικολόγων-ΣΥΡΙΖΑ-Δημοκρατικής Αριστεράς δεν κατέληξε σε συμφωνία λόγω του αδιεξόδου στο οποίο οδηγήθηκαν τα δύο κόμματα της Αριστεράς σε ζήτημα που προέκυψε για τη στελέχωση.

Όπως σημειώνουν πάντως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ η κατάρτιση των ψηφοδελτίων είχε στο μεγαλύτερο μέρος της υλοποιηθεί πριν ξεκινήσει η συζήτηση για την πιθανή συνεργασία και έτσι μόνο λεπτομέρειες απέμεναν να ρυθμιστούν για να καταλήξουν στους επικεφαλής των ψηφοδελτίων και τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια σε κάθε περιφερειακή ενότητα.

Το πρόσωπο έκπληξη, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξε τελικά όμως γενικότερα αναμένεται ότι  θα υπάρχει ένα νεανικό ψηφοδέλτιο με ικανοποιητική επιλογή στο πρόσωπο του επικεφαλής.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr