NODE2

Χωρίς υποψήφιο παραμένει η ΝΔ σε Άβδηρα

29 Σεπτεμβρίου 201018:23

NODE2Άκαρπες παραμένουν οι προσπάθειες των στελεχών της Ν.Δ. για την κάθοδο υποψηφίου στο νεοσύστατο Δήμο Αβδήρων. Η δυσκολία για το κόμμα της αξιωματική αντιπολίτευσης να βρει υποψήφιο Δήμαρχο παραμένει και οι διεργασίες είναι έντονες.

Κάποια στιγμή εμφανίστηκε στο τραπέζι το όνομα της Γεωργίας Ανδρέου και, όπως σημειώνεται, της έγινε πρόταση να αναλάβει το ρόλο της υποψήφιας Δημάρχου. Η ίδια πάντως έκανε γνωστό ότι εξέτασε τις πιθανότητες καθόδου και αρνήθηκε να αναλάβει το ρόλο θεωρώντας ότι θα πρέπει να υπάρχει κάποιος που προέρχεται από το συγκεκριμένο Δήμο.

Ονόματα έχουν υπάρξει και άλλα, όμως κανείς μέχρι τώρα δεν φαίνεται διατεθειμένος να αναλάβει αυτό το δύσκολο ρόλο, καθώς όσο περνούν οι μέρες τόσο ελαχιστοποιούνται οι όποιες πιθανότητες να διεκδικήσει με αξιώσεις κάτι σε αυτές τις εκλογές, απέναντι στον σαφώς πιο προετοιμασμένο και με ήδη έτοιμο συνδυασμό Βασίλη Τσολακίδη.

Άρα όσο οι μέρες κυλούν οι ενδιαφερόμενοι δεν θα αποσκοπούν σε πιθανή νίκη αλλά περισσότερο σε αξιοπρεπή παρουσία. Όπως σημειώνεται από τη ΝΟΔΕ τίποτε επίσημο δεν έχει υπάρξει και οι προσπάθειες συνεχίζονται

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr