giannakidis_kavala

Σε Ιδρύματα της Καβάλας ο Αρης Γιαννακίδης

29 Σεπτεμβρίου 201006:33

giannakidis_kavalaΟ υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Άρης Γιαννακίδης πραγματοποίησε την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου επίσκεψη σε προνοιακά ιδρύματα και γηροκομεία του Νομού Καβάλας: Γηροκομείο «Αγία Ανθούσα» της Ιεράς Μητρόπολις Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου – Χρυσούπολη, ΚΥΚΕΚΑΜΕΑ Χρυσούπολης, Παιδόπολη «Άγιος Γεώργιος» – Άγιος Λουκάς Καβάλα , Κωνστάντιο Γηροκομείο – Άγιος Σίλας Καβάλα ,Ίδρυμα για το Ειδικό Παιδί – Αγία Μαρίνα Καβάλα.

Ο κ. Γιαννακίδης διαπίστωσε με άμεσο τρόπο την αφοσίωση όλων των εργαζομένων στο έργο τους, ενώ ευχαρίστησε τους Διοικητές και τους εργαζόμενους για τις άοκνες και ειλικρινείς προσπάθειες που καταβάλλουν για τη λειτουργία των ιδρυμάτων παρά τις αντιξοότητες. Παράλληλα τόνισε ότι «η σημειολογία της επίσκεψής μου αυτής σήμερα σε προνοιακά ιδρύματα της Καβάλας επιβεβαιώνει την ανάγκη να υπάρξει επιτέλους μία σοβαρή προνοιακή πολιτική που θα παρέχει στους πολίτες της εγγυημένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με χαρακτηριστικά κοινωνικής δικαιοσύνης  .Η περιφερειακή αυτοδιοίκηση θα έχει ως προτεραιότητά της την δημιουργία εκείνου του πλέγματος των πολιτικών που θα στηρίξει την εύρυθμη λειτουργία όλων εκείνων των δομών πολλές από τις οποίες σήμερα λειτουργούν χάρη στην εθελοντική προσφορά αλλά και στην υπέρβαση των ανθρωπίνων ορίων των εργαζομένων σε αυτά. Το επίπεδο ανάπτυξης της περιφέρειας ,το αναπτυξιακό μας στοίχημα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το επίπεδο της κοινωνικής προνοιακής πολιτικής που απολαμβάνουν οι πολίτες της. Έχουμε δρόμο μακρύ αλλά ταυτόχρονα την θέληση να κάνουμε τομές που θα στηρίζουν τον άνθρωπο και την αξιοπρέπεια του.»

Τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης συνόδευαν ο βουλευτής κ. Σάββας Εμινίδης, ο δήμαρχος Κεραμωτής κ. Γρηγόρης Τριανταφυλλίδης, ο υποψήφιος δήμαρχος Χρυσούπολης κ. Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, καθώς και οι νομαρχιακοί σύμβουλοι Κωνσταντίνος Παπακοσμάς, Ελευθεριάδου Τάνια, Σταυρόπουλος Χρύσανθος και Γερομάρκος Γιώργος καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΠΕΡΠΑΤΩ Κομοτηνής Μιχάλης Ραγκούσης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr