pavlidis20nomarxis

Εκτός άγονων γραμμών η Σαμοθράκη. Δήλωση Γ. Παυλίδη

27 Σεπτεμβρίου 201022:03

pavlidis20nomarxisΤο γεγονός ότι η Σαμοθράκη δεν εντάχθηκε στις περιοχές που χαρακτηρίζονται άγονες με αποτέλεσμα να επιδοτούνται τα ακτοπλοϊκά τους δρομολόγια, καυτηριάζει με ανακοίνωσή του ο συνδυασμός Περιφερειακή Αναγέννηςη του οποίου ηγείται ο Νομάρχης Ξάνθης Γιώργος Παυλίδης.

«Δεν μπορούμε   να κατανοήσουμε με ποια κριτήρια επιλέγει η Κυβέρνηση τις άγονες γραμμές. Όλα, δεν εντάσσονται στις λογικές λογιστηρίου του ΔΝΤ. Πόσο πίσω θα πάνε την «άλλη» Ελλάδα, και την δική μας περιφέρεια; Με την ανακοίνωση των άγονων γραμμών από το Υπουργείο, το νησί της Σαμοθράκης δεν συμπεριλαμβάνεται στα 18 νησιά, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους. Με ποια λογική δεν συμπεριέλαβαν  την Σαμοθράκη; Η απόφαση αυτή την απομονώνει, με τρόπο πρωτοφανή, από την Αλεξανδρούπολη και την Περιφέρεια. Πλήττει βάναυσα την  αναπτυξιακή  προοπτική και την ζωή του νησιού.

Ο Υπουργός Θαλάσσιων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας και η Κυβέρνηση καλείται να λύσει το πρόβλημα. Αρκετά χτυπήματα δεχθήκαμε. Ας μην μηδενίζουν την ανάπτυξη και την ζωή». Καταλήγει η δήλωση Παυλίδη.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr