Προβλήματα στον Ποταμό Κομψάτο από τη βροχή

26 Σεπτεμβρίου 201015:48

kompsatos_vroxiΟι συνεχείς βροχοπτώσεις του Σαββάτου στη Ροδόπη, είχαν ως αποτέλεσμα να κατεβάσει αρκετό νερό ο ποταμός Κομψάτος και να γίνει πολύ επικίνδυνη η διέλευση σε ιρλανδικές διαβάσεις κατά μήκος του χείμαρρου, όπου διεκόπη η κυκλοφορία!

Πιο συγκεκριμένα στην ιρλανδική διάβαση που συνδέει τους οικισμούς Αμβροσίας και Μωσαϊκού, απαγορεύθηκε η διέλευση οχημάτων από την Τροχαία. Καλό είναι τα οχήματα να αποφεύγουν να κινούνται από το συγκεκριμένο μέρος μέχρι αύριο το πρωί, έως ότου «ηρεμήσουν» τα νερά! Η Νομαρχία Ροδόπης Παρακαλεί όλους του οδηγούς που κινούνται μεταξύ Αμβροσίας και Μωσαϊκού να ακολουθούν τη διαδρομή μέσω Πολυάνθου και Ιάσμου, όπου υπάρχει γέφυρα.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να συμμορφώνονται στις υποδείξεις της Αστυνομίας και να μη παραβιάζουν τη προσωρινή σήμανση, υπερεκτιμώντας τις δυνατότητες των οχημάτων τους. Να σημειωθεί ότι υπήρχε ατύχημα αυτοκινήτου με εγκλωβισμό του οδηγού στο σημείο και χρειάστηκε η συνδρομή της 4ης ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμού του!

Πηγή: Piazza del popolo

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr