Στο Νομάρχη ο βρεττανός Πρέσβης

22 Σεπτεμβρίου 201022:37

pavlidis_presvisΤο  Νομάρχη Ξάνθης και υποψήφιο Περιφερειάρχη  ΑΜΘ, Γιώργο Παυλίδη επισκέφθηκε στο γραφείο του την Τρίτη ο Πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα, Δρ Ντέιβιντ Λάντσμαν.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζήτησαν για θέματα του νομού και της περιφέρειας. Επίσης αναφέρθηκαν σε αναπτυξιακές προοπτικές, διεθνείς συνεργασίες και σε θέματα της περιφερειακής οικονομίας με αναφορές στον πρωτογενή και στον μεταποιητικό τομέα. Ο Νομάρχης και υποψήφιος Περιφερειάρχης  ΑΜΘ,  αναφέρθηκε επίσης στην διοικητική μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη» εκφράζοντας την θέση του για τον νέο αυτό θεσμό και την πίστη του ότι θα αποτελέσει ανάχωμα στην τρέχουσα  οικονομική κρίση, παρά τις δυσκολίες που θα συναντήσει στην αρχή.

Νέα Διοίκηση απέκτησε η ιστορική ομάδα του Ερμογενή μετά τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε. Η ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έγινε στο πλαίσιο Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου ενώ , όπως αναφέρεται και σε σχετικό Δελτίο Τύπου «η διαδικασία διεξήχθη σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα αφού όλα τα μέλη τα συνδέει η αγάπη για τον Ιστορικό σύλλογο.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο που εκλέχθηκε και στη συνέχεια συγκροτήθηκε σε σώμα  αποτελείται από τα παρακάτω μέλη:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΑΜΙΑΣ

Γ. ΑΡΧΗΓΟΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Τσότρας Α.

Ιωαννίδης Χ.

Νταουτίδου Π.

Παπαχρόνης Χ.

Κίτσος Ο.

Παρσάνογλου Ν

Σιραφείδης Π.

Φεταχίδης Χ.

Κούρος Α.

Παπασταματίου Γ.

Βλαχόπουλος Δ.

Μαραγαριτίδης Π

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr