parasxos_proponisi_xanthi

Πρώτη προπόνηση και δηλώσεις Παράσχου

21 Σεπτεμβρίου 201015:59

parasxos_proponisi_xanthiΤην πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός της Skoda Ξάνθη πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης ο Γιώργος Παράσχος.

Πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης ο έμπειρος τεχνικός είχε την πρώτη γνωριμία με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και τους ποδοσφαιριστές παρουσία του μεγαλομετόχου της ομάδας Χρήστου Πανόπουλου.

Στην συνέχεια ο Γιώργος Παράσχος μίλησε σε τοπικά Μ.Μ.Ε στα οποία ανέφερε το πόσο χαρούμενος ίναι που γύρισε στη Skoda Ξάνθη ενώ για το δύσκολο πρόγραμμα που έχει η ομάδα αρχής γενομένης από το παιχνίδι της κυριακής με τον ΠΑΟΚ ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε: ”Πρέπει να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλω η ομάδα μου να μάχεται μέσα στο γήπεδο.”

Τέλος σε ερώτηση του Xanthisports.gr αν ισχύει παλαιότερη δήλωση του ότι “Δουλειά του προπονητή είναι να φτάνει την ομάδα στην αντίπαλη περιοχή, το αν μπει γκολ οφείλεται στην ικανότητα του ποδοσφαιριστή” ο νέος τεχνικός της Skoda Ξάνθη απάντησε: ”Πιστεύω ότι έτσι όπως θέλω να παίξει η ομάδα θα ξεπεράσουμε το πρόβλημα του γκολ. Στην πρώτη μου θητεία στην Skoda Ξάνθη είχαμε ατυχία σε αυτόν τον τομέα καθώς σε κάθε παιχνίδι η ομάδα παρότι δημιουργούσε ευκαιρίες ήταν σαν να έβρισκε ένα “τείχος” μπροστά στην αντίπαλη εστία.”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr