post-main-image-00_11

Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας

20 Σεπτεμβρίου 201017:06

post-main-image-00_11Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν εμφανώς επηρεασμένοι από τις τελευταίες εξελίξεις.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε κάτω από τις οδηγίες του Αλέκου Μαλαδένη και του Πάρη Ζουμπούλη με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας να δίνει έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας.

Όσο αφορά το θέμα του προπονητή αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει πιθανόν αύριο με τα ονόματα των Έβαντ Λίνεν , Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και Βασίλη Δανιήλ να έχουν βγει στο προσκήνιο.

Τέλος στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας βρέθηκαν φίλαθλοι της ομάδας οι οποίοι έδειχναν έντονα προβληματισμένοι με την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας. Μερικοί μάλιστα εξέφρασαν τα παράπονα τους προς τους ποδοσφαιριστές κατά την έξοδο τους απο το προπονητικό κέντρο της ομάδας.

*Στην Ξάνθη βρέθηκε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Χρήστος Πανόπουλος ο οποίος συνομίλησε με τους ποδοσφαιριστές.

*Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Νίκος Κεχαγιάς αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές.

*Ο Ντιέγκο Κιντάνα συνεχίζει την θεραπεία του ενώ ο Νέιθαν Έλιγκτον βρίσκεται στην Ξάνθη και αναμένεται να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα. Η επιστροφή του στα γήπεδα υπολογίζεται σε ένα μήνα περίπου.

*Ο Ζντένο Στρμπα δεν συμμετείχε στην προπόνηση λόγω μικροενοχλήσεων.

Ψηφίστε εδώ αν έπρεπε ο Χ. Πανόπουλος να προχωρήσει σε αλλαγές http://www.xanthisports.gr/index.php?option=com_apoll&view=apoll&id=6:2010-09-20-16-53-42&Itemid=

πηγή: www.xanthisports.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr