DSS

Επίσκεψη στελεχών της Συνοριακής Αστυνομίας Βουλγαρίας

13 Σεπτεμβρίου 201016:08

DSSΑπό το Δ΄ Σώμα Στρατού ανακοινώνεται ότι, στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου 2010 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη Βουλγάρων στελεχών της Γενικής Διεύθυνσης Συνοριακής Αστυνομίας της Βουλγαρίας (ΓΔΣΑ) στην πόλη της Ξάνθης, κατά τις  εορταστικές εκδηλώσεις των γιορτών της «Παλαιάς Πόλης», στα πλαίσια του Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας (ΠΣΣ).

Την Παρασευκή πραγματοποιήθηκε υποδοχή στο Μεθοριακό Σταθμού του Αγ. Κων/νου, επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο Ξάνθης και περιήγηση στην Παλιά Πόλη. Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε καλωσόρισμα και ενημέρωση στο Στρατηγείου του Δ΄ Σ. Στρατού, επισκέψεις στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος και στη Δημοτική Πινακοθήκη του Δήμου Ξάνθης, καθώς επίσης και παράθεση γεύματος στη        ΛΑΦ Ξάνθης. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η παραπάνω αντιπροσωπεία αναχώρησε για τη Βουλγαρία διαμέσου του Μεθοριακού Σταθμού του Αγ. Κων/νου.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr