egnatia_exodos_iasmos_2

Την Τρίτη ξεκινούν τα διόδια στην Εγνατία, στο ύψος της Κοζάνης

13 Σεπτεμβρίου 201011:23

egnatia_exodos_iasmos_2Από την Εγνατία Οδό ανακοινώθηκε ότι την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010, στις 06:00 ξεκινά η λειτουργία του Σταθμού Διοδίων της Εγνατίας Οδού στον Πολύμυλο Κοζάνης.

 Πρόκειται για το μοναδικό μετωπικό σταθμό διοδίων που θα λειτουργεί κατά μήκος της Εγνατίας σε συνδυασμό με τον υπάρχοντα σταθμό των Μαλγάρων. Όπως έχει γίνει γνωστό όλοι οι υπόλοιποι σταθμοί θα είναι ηλεκτρονικοί αλλά η λειτουργία τους θα καθυστερήσει καθώς δεν έχει καθοριστεί ακόμη ο ακριβής τρόπος και δεν έχει προχωρήσει η προμήθειά τους.

 Το αντίτιμο των διοδίων είναι 2,80 ευρώ για τα ελαφρά οχήματα, 2,00 ευρώγια τα δίκυκλα και τρίκυκλα, 7,00 ευρώ για τα φορτηγά και τα λεωφορεία με 2 ή 3 άξονες και 10,00 ευρώ για τα φορτηγά και άλλα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες.

 Η εγνατία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να τηρούν τη σήμανση της οδού και να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από το Σταθμό Διοδίων.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr