benzinadiko_masoutis

Απεργία ενόψει. Λίγα προβλήματα με καύσιμα θα έχει η Ξάνθη

12 Σεπτεμβρίου 201021:07

benzinadiko_masoutisΗ απεργία των φορτηγών Δ.Χ. αναμένεται να φέρει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο καιρό αναστάτωση στην αγορά των καυσίμων αλλά και των μεταφορών γενικότερα.

Ειδικότερα η Ξάνθη φαίνεται ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα κυρίως με τις μεταφορές εμπορευμάτων καθώς τα προβλήματα στην προμήθεια καυσίμων είναι περιορισμένα λόγω ειδικών συνθηκών. 

Όπως έχει αναφερθεί αρκετές φορές, λόγω των δεξαμενών που προμηθεύουν μεγάλες εταιρίες τόσο στο Λάγος, όσο και στην Καρβάλη (Agean, Ελίν, Revoil και Αvin) αλλά και των βυτίων ΙΧ που διαθέτουν κάποιες εταιρίες, τα προβλήματα είναι περιορισμένα και , όπως και στην προηγούμενη απεργία, έτσι και σε αυτή δεν αναμένεται ότι θα υπάρξει οδηγός που θα μείνει από καύσιμα.

Απλώς αναμένεται να υπάρξει ταλαιπωρία στις ουρές των φθηνών βενζινάδικων. Άλλωστε η τιμή θα είναι το ζητούμενο σε περίπτωση που η κρίση αυτή συνεχιστεί, καθώς αναμένεται να παρουσιαστεί μικρή άνοδος της τιμής των καυσίμων.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr