iakovidou_soula

Σ. Ιακωβίδου: Υπόθεση των κεντρικών της Ν.Δ. ο Δήμος Αβδήρων

8 Σεπτεμβρίου 201000:06

iakovidou_soulaΥπόθεση της Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας είναι πλέον η πιθανή υποστήριξη υποψήφιου στο Δήμο των Αβδήρων σύμφωνα με την Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ν. Ξάνθης Σούλα Ιακωβίδου.

Με τη δήλωση αυτή XanthiPress.gr  η Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Ν.Δ. οριοθετεί τα επόμενα βήματα για την εξεύρεση υποψηφίου στο νεοσύστατο Δήμο Αβδήρων. 

Μετά την οριστική απόσυρση του Δημήτρη Γαλανόπουλου, ο οποίος εμμένει στην απόφασή του , η Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζει πρόβλημα στο Δήμο Αβδήρων και έχει μείνει χωρίς υποψήφιο, λίγες μέρες μετά την έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Πρακτικά η εμπλοκή αυτή των κεντρικών της ΝΔ ότι αφού εντοπιστούν οι πιθανοί υποψήφιοι, θα αυξηθεί η πίεση για την κάθοδο στις εκλογές από τα στελέχη και το Γραμματέα Βασίλη Μιχαλολιάκο.

Καθώς η περίπτωση θυμίζει σε μεγάλο βαθμό την αδυναμία εξεύρεσης υποψηφίου στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, σε περίπτωση που η Δήμαρχος Αβδήρων Εύα Τσακίρη δεν εμφανιστεί πρόθυμη να κατέλθει, υπάρχει ακόμη και η περίπτωση της εξεύρεσης υποψηφίου – κατά το πρότυπο των βουλευτικών εκλογών – στη λογική της αξιοπρεπούς παρουσίας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr