tsolakidis_vasilis

Επίσκεψη με νόημα από Τσολακίδη στο Σέλερο

7 Σεπτεμβρίου 201011:22

tsolakidis_vasilisΤην Έδρα του Δήμου Σελέρου επισκέπτεται το πρωί της Τετάρτης υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων, Βασίλης Τσολακίδης.

Η επίσκεψη γίνεται μετά έγγραφο αίτημα του Βασίλη Τσολακίδη προκειμένου να ενημερωθεί για τα θέματα του υπό συγχώνευση Δήμου και τη λειτουργία του και να συζητήσει με τον απερχόμενο Δήμαρχο Μεμέτ Ιντζέ Μπιρόλ.Μάλιστα ο Δήμος Σελέρου ενημέρωσε τα Μέσα για την επίσκεψη αυτή, με Δελτίο Τύπου.

Β. Τσολακίδης:”Μη βιάζεστε για συμπεράσματα

Όπως έγινε γνωστό από την πλευρά του Βασίλη Τσολακίδη, η επίσκεψη αυτή δεν αποτελεί επισημοποίηση κάποιας συνεργασίας και όπως σημειώνουν συνεργάτες του,  μιλώντας στο XanthiPress.gr “ο καθένας μπορεί να την ερμηνεύσει πολιτικά όπως θέλει, αλλά ο ίδιος ήθελε να ενημερωθεί για τα θέματα του Δήμου».

Μετά την επίσκεψη ενδέχεται οι δύο άνδρες να περπατήσουν στο παζάρι του οικισμού. Πάντως το πολιτικό ενδιαφέρον είναι αρκετά μεγάλο, καθώς πιθανή επισημοποίηση κάποιας συνεργασίας θα μπορούσε να κρίνει αποφασιστικά την έκβαση της εκλογικής μάχης του Νοεμβρίου.

Κατά τα άλλα, όπως αναφέρεται από την πλευρά Τσολακίδη, η πρετοιμασία και η στελέχωση του συνδυασμού έχουν προχωρήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό, η υποψηφιότητά του συναντά ιδιαίτερη αποδοχή σε ευρύ πολιτικό φάσμα και αντιμετωπίζει «ευχάριστο πονοκέφαλο λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνδυασμό του»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr