voridis

Ευχαριστεί τη Δημ. Αναγέννηση ο Δ. Βορίδης

4 Σεπτεμβρίου 201008:34

voridisΤις ευχαριστίες του για το γεγονός ότι η Δημοκρατική Αναγέννηση εξέφρασε την υποστήριξή της προς το πρόσωπό του εκφράζει ο υποψήφιος με τους Πολίτες για την Αλλαγή Δημήτρης Βορίδης:

Σε δήλωσή του αναφέρει: “Η δημόσια εκδήλωση της στήριξης της «Δημοκρατικής Αναγέννησης» προς την παράταξη «Πολίτες για την Αλλαγή» αλλά και ιδιαίτερα προς το πρόσωπό μου με τιμά ως πολίτη της Ξάνθης και επαυξάνει τις δυνάμεις μου και την προσήλωση στον σκοπό και τον αγώνα μου.

Η συμπόρευση ευρύτερων δυνάμεων στον αγώνα για την Αλλαγή στον Δήμο Ξάνθης, την απεξάρτηση από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος και την δημιουργία ενός Δήμου που θα σέβεται την καθημερινότητα του πολίτη και θα επαγρυπνά, που θα αντιμετωπίζει όλους τους δημότες ως ίσους και δεν θα τους διαχωρίζει σε ημέτερους ή όχι, που δεν θα είναι απών 4 χρόνια και με έργα βιτρίνας του τελευταίου μήνα προ των εκλογών να προσπαθεί να υφ’ αρπάξει την ψήφο των Δημοτών, που θα περιορίσει την σπατάλη των χρημάτων των πολιτών που διαχειρίζεται, που θα δημιουργήσει ανάπτυξη, που θα απελευθερώσει επιτέλους όλες εκείνες τις εγκλωβισμένες κοινωνικές  δυνάμεις που επί 30 και πλέον χρόνια βρίσκονται στο περιθώριο γυρεύοντας να εκφραστούν και να προσφέρουν στον τόπο τους, είναι απαίτηση των καιρών.

Και οφείλει να εκφραστεί στις 7 του Νοέμβρη με ψήφο θετική στην ιδεολογία και τις αρχές των Πολιτών για την Αλλαγή.

Στις 7 του Νοέμβρη συμμετέχουμε και ψηφίζουμε στον Δήμο Ξάνθης για την τύχη του τόπου μας, για την ίδια μας την τύχη.” αναφέρει σε δήλωσή του.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr