NODE_3

Επανέρχεται η ΝΟΔΕ για τον αναπτυξιακό

31 Αυγούστου 201009:56

NODE_3Οι κόντρες μεταξύ ΝΔ ΠΑΣΟΚ σε επίπεδο προσώπων ή επίπεδο νομαρχιακών οργανώσεων συνεχίζονται στην Ξάνθη. Η ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας επανέρχεται στο θέμα του αναπτυξιακού νόμου και απαντά με νέα ανακοίνωσή της στη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ:

«Με χαρά δεχθήκαμε την απάντηση της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ παρά το ειρωνικό ύφος και τις ψευδείς δηλώσεις, εκτός και αν το συγκεκριμένο site στο διαδίκτυο όπου υπήρχαν τα στοιχεία για την δήθεν δημόσια διαβούλευση ήταν και αυτά ψευδή.

 Κύριοι του ΠΑΣΟΚ, το τονίσαμε πολλές φορές, η στείρα αντιπολίτευση δεν μας ταιριάζει ως ΝΟΔΕ αλλά και ως νέα Νέα Δημοκρατία, έχουμε πει πως ό,τι θετικό προτείνει η παρούσα κυβέρνηση θα βρείτε αρωγούς αλλά δυστυχώς τι να περιμένει κανείς από μια κυβέρνηση που άλλα έλεγε προεκλογικά και άλλα πράττει μετεκλογικά. Μην προσπαθείτε λοιπόν να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Το μόνο σας σκεπτικό πλέον είναι να ευημερούν οι αριθμοί, ασχέτως αν οι πολίτες ¨λιμοκτονούν¨? Το αποδεικνύετε καθημερινά δυστυχώς όμως για εσάς ο Έλληνας πολίτης δεν είναι διατεθειμένος να κάνει θυσίες χωρίς αντίκρισμα, είστε λίαν επιεικώς, ακάλυπτη επιταγή!

Τα ψεύδη σας έχουν καταστεί ¨ιδίων γνώρισμα¨ του άκρως νεοφιλελεύθερου ΠΑΣΟΚ.  Αλήθεια, γιατί κάποιος να επενδύσει στην Ξάνθη, όπου η αποβιομηχάνιση και η ανεργία καλπάζουν με ταχείς ρυθμούς και όχι σε άλλο νομό, που ίσως έχει και άλλες υποδομές πχ λιμάνι, κάθετο άξονα κλπ, τα οποία εξυπηρετούν κατά πολύ έναν επενδυτή στην διακίνηση των αγαθών που παράγει και όχι μόνο και να έρθειστην Ξάνθη? Αυτό βέβαια δεν κάνατε το κόπο να το σκεφτείτε. Ζητούμενο για εμάς φίλτατοι είναι η ανάπτυξη και των άλλων νομών όχι όμως σε βάρος της Θράκης που τόσο, κατά το παρελθόν, το ΠΑΣΟΚ και οι υπηρετούντες σ΄ αυτό με δηλώσεις τους έπλεκαν διθυράμβους περί ανάπτυξης και λοιπών τινών για την περιοχή μας, στα λόγια ήσασταν πάντα καλοί αλλά από θεωρία χορτάσαμε, σας ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε, συνεχίστε το καταστρεπτικό σας έργο …ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΗΔΕΝ σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ, το ΜΝΗΜΟΝΙΟ

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

Όσον αφορά για το μένος σας έναντι του Δημάρχου Ξάνθης και τουυποψηφίου Περιφερειάρχη η απάντηση θα σας δοθεί τον Νοέμβριο, έχετε λίγηυπομονή!!!

Το να χρησιμοποιείτε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για να σιγοντάρετετους εκλεκτούς σας σε Δήμο και Περιφέρεια, κατανοητό έως ένα σημείο.Θέλαμε να πιστεύουμε ότι είχατε αλλάξει φιλοσοφία, ιδιαιτέρα σε αυτήτην συγκεκριμένη δύσκολη χρονική στιγμή και για την πολιτική αλλά και για τους πολιτικούς. Εσείς αποφασίσατε να συνεχίσετε την παλαιοκομματική λογική και πρακτική. Λυπούμαστε γι΄ αυτό! Δεν θα σας ακολουθήσουμε! Πλησιάζει ο καιρός που το αναξιόπιστο ΠΑΣΟΚ θα περάσει στις καλένδες του χρόνου ως μια κακή ανάμνηση και το Μνημόνιό του, το οποίο θωρεί ως κουτί της Πανδώρας, θα πεταχτεί στον ΚΑΙΑΔΑ. Η ΝΔ έχει ολοκληρωμένη αναπτυξιακή πρόταση την οποία προφανώς για καθαρά κομματικούς λόγους αγνοείτε!!!

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr