Σασίμι

2 Σεπτεμβρίου 201022:00

sashimi_finalΤο πιο αριστοκρατικό πιάτο της Ιαπωνικής κουζίνας. Το σασίμι είναι με γάλα κομμάτια ολόφρεσκου ψαριού, βουτηγμένα σε ντιπ.

Συστατικά συνταγής

  • 200 γραμμάρια φιλέτο τόνου
  • 4 φρέσκες γαρίδες καθαρισμένες και απονευρωμένες
  • 200 γραμμάρια φιλέτο σολωμού
  • 200 γραμμάρια φιλέτο σφυρίδα
  • 70 γραμμάρια σάλτσα σόγιας
  • 1 κουταλάκι του εσπρέσο γουασάμπι

Οδηγίες συνταγής

Κόβουμε τα κομμάτια του ψαριού όπως και στη φωτογραφία και τα σερβίρουμε σε πιατέλα.

Βουτάμε κάθε κομμάτι στη σάλτσα σόγιας και βάζουμε ελάχιστο γουασάμπι επάνω τους.

  • Διάρκεια: 15 λεπτά

http://www.lovecooking.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr