Καραμελωμένα μήλα με λουκάνικα και μπέικον

1 Σεπτεμβρίου 201022:00

mila_finalΈνα πολύ πρωτότυπο γεύμα που θα ενθουσιάσει όλη την οικογένεια και δεν θα μας κουράσει καθόλου. Τα γλυκά μήλα κάνουν έναν νοστιμότατο συνδυασμό με τη γεύση από το χοιρινό

 

Συστατικά συνταγής

  • 8 φέτες καπνιστό μπέικον
  • 8 μεσαίου μεγέθους χοιρινά λουκάνικα
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 μήλα με τη φλούδα κομμένα σε 8 λωρίδες το καθένα

Οδηγίες συνταγής
Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 220° C . Τυλίγουμε με μια φέτα μπέικον όλα τα λουκάνικα. Ζεσταίνουμε λάδι σ’ ένα τηγάνι και ροδίζουμε τα λουκάνικα. Στη συνέχεια τα βάζουμε σ’ ένα σκεύος για το φούρνο και τα ψήνουμε για 20 λεπτά.

Προσθέτουμε στο ταψί τα μήλα και ψήνουμε ακόμα για 10-15 λεπτά μέχρι να καραμελώσουν. Τα σερβίρουμε μ’ ένα συνοδευτικό πατάτας.

  • Διάρκεια: 45 λεπτά
http://www.lovecooking.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr