eapax_eggrafo

Πολίτες για την Αλλαγή: Δεν εφαρμόζει το νόμο η ΕΑΠΑΞ

26 Αυγούστου 201016:48

eapax_eggrafoTην τελευταία πρόσκληση των μελών του Δ.Σ. της ΕΑΠΑΞ δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της η Παράταξη “Πολίτες για την αλλαγή”.

Σκοπός της δημοσίευσης είναι να  γίνει γνωστό ότι η διοίκηση της εταιρίας δημοτικών συμφερόντων δεν εφαρμόζει το Ν.2190/20 για αναλυτική παράθεση των θεμάτων της συνεδρίασης.

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η παράταξη του Χρήστου Πούλιου αναφέρει:

“Κατόπιν πολλών παραινέσεων, προφορικών και γραπτών, από τη Δημοτική Σύμβουλο Ξάνθης με τους “Πολίτες για την Αλλαγή” και μέλος ΔΣ της ΕΑΠΑΞ, κας Πατσίδου, προς τη Διοίκηση της ανωνύμου, δημοτικών συμφερόντων, εταιρείας προκειμένου να συμμορφωθεί προς τις επιταγές του Νόμου για αναλυτική (με σαφήνεια) παράθεση των θεμάτων ημερήσιας διάταξης στην πρόσκληση ΔΣ, και επειδή η Διοίκηση της ΕΑΠΑΞ συνεχίζει την τακτική των προσκλήσεων με ασαφή και γενικόλογη ημερήσια διάταξη, συνεπεία της οποίας καθίσταται αδύνατη η στοιχειοθέτηση άποψης επί των προς συζήτηση και απόφαση θεμάτων εκ μέρους των μελών του ΔΣ, γνωστοποιούμε την τελευταία πρόσκληση της ΕΑΠΑΞ και τη σχετική διάταξη του Νόμου που μένει ανεφάρμοστη, θέτοντας στην κρίση της κοινής γνώμης την κατάσταση.”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr