KALLIONTZIS_TH

Σε αργία ο Νομάρχης Καβάλας. Βιάστηκε η Περιφέρεια;

25 Αυγούστου 201011:54

 

KALLIONTZIS_THΜείζον  πολιτικό ζήτημα δημιουργήθηκε στην περιοχή με την απόφαση της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. να τεθεί σε αργία ο Νομάρχης Καβάλας Θόδωρος Καλλιοντζής .

Η απόφαση που κοινοποιήθηκε την Τρίτη στη Νομαρχία Καβάλας, βασίζεται σε βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που είχε εκδοθεί πέρυσι και αφορούσε σε παράβαση καθήκοντος του Νομάρχη για την υπόθεση παράνομης ελληνοποίησης αμνοεριφίων, στις οποίες φέρεται να εμπλέκεται.

Από την πλευρά της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. έχει αφεθεί να εννοηθεί ότι η παύση του Νομάρχη Καβάλας έπρεπε να έχει γίνει από την προηγούμενη ηγεσία της Περιφέρειας – επί Ν.Δ.- αλλά είχε παραλειθφεί. Από την πλευρά του, πάλι, ο Νομάρχης Καβάλας . που παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου για το θέμα, θεωρεί ότι η Περιφέρεια έχει υποπέσει σε «γκάφα» καθώς έκτοτε έχει αθωωθεί αμετάκλητα με απόφαση του Εφετείου και ως εκ τούτου έχουν εκλείψει οι λόγοι της αργίας.

Ο Θ. Καλλιοντζής μιλώντας στους δημοσιογράφους της Καβάλας υποστήριξε ότι υπήρξε μεθοδευμένη κίνηση που είχε σαν στόχο να πλήξει τον ίδιο, δύο μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ως υποψήφιου Δημάρχου Καβάλας, καθώς επίσης και ότι ήταν γνωστή στον Δήμαρχο Κώστα Σημιτσή, τον οποίο επίσης κατηγόρησε.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr