melissopoulos_2

Σ. Μελισσόπουλος: Δεν υπάρχει ασυμβίβαστο. Θα είμαι υποψήφιος

24 Αυγούστου 201006:57

melissopoulos_2Δεδομένη θεωρεί την κάθοδό του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Ξάνθης Σάββας Μελισσόπουλος.

Ο γνωστός εκπαιδευτικός που ανέλαβε πρόσφατα προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης, μιλώντας στο XanthiPress.gr τονίζει ότι δεν υπάρχει ζήτημα ασυμβίβαστου για τη συμμετοχή του στις εκλογές, εξαιτίας της ανάληψης των νέων του καθηκόντων.

Από την Αθήνα, όπου βρέθηκε για τη συνάντηση των προϊσταμένων με την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, τονίζει ότι είναι απολύτως βέβαιο πως δεν υπάρχει κώλυμα  για τον ίδιο, διαψεύδοντας τη φημολογία των τελευταίων ημερών ότι δεν θα είναι υποψήφιος. Ο εκ των στενών συνεργατών του Χρήστου Πούλιου στην παράταξη «Πολίτες για την Αλλαγή» σημειώνει ότι «υπάρχει ένα τυπικό ζήτημα με  που πυροδότησε τη φημολογία, όμως θα αποσαφηνιστεί τις επόμενες μέρες και επισήμως».

Τι προβλέπει ο Καλλικράτης

Πιο αναλυτικά η επίμαχη διάταξη αναφέρει ότι  κώλυμα για την εκλογή τους έχουν  υπάλληλοι για δήμους  «στα διοικητικά όρια των οποίων άσκησαν καθήκοντα προϊσταμένου οργανικής μονάδας επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης ή Διεύθυνσης, μέσα στο δεκαοκτάμηνο πριν από τη διενέργεια των δημοτικών εκλογών». Από την πλευρά του ο Σ. Μελισσόπουλος διευκρινίζει ότι η οργάνωση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι περιφερειακή και ότι η θέση του ως προϊσταμένου στην Ξάνθη δεν εμπίπτει στην εν λόγω διάταξη.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr