paketa_tsigara

Μειώσεις τιμών και στα τσιγάρα λόγω πτώσης της κατανάλωσης

29 Αυγούστου 201022:00

paketa_tsigaraΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ στις τιμές των τσιγάρων φέρνουν η οικονομική κρίση και η βουτιά της νόμιμης κατανάλωσης σε ποσοστό έως και 25%.

 

Ηδη δύο γνωστές μάρκες, η Stuyvesant και η Ρrince προχώρησαν σε μείωση της τιμής των τσιγάρων για τα ακριβά πακέτα τους, από τα 3,80 στα 3 ευρώ, ανοίγοντας δυναμικά ένα νέο πεδίο ανταγωνισμού για τις καπνοβιομηχανίες. «Οι εταιρείες αναζητούν μερίδια αγοράς και κέρδη» λέει στέλεχος εγχώριας καπνοβιομηχανίας που δεν αποκλείει στη συνέχεια οι μειώσεις τιμών να γενικευτούν ως αντίδοτο στην κρίση. Οι εταιρείες ψάχνουν λύσεις τόνωσης των πωλήσεών τους και διατήρησης των μεριδίων αγοράς, καθώς η κατακόρυφη αύξηση των τιμών των τσιγάρων, ως αποτέλεσμα τριών διαδοχικών αυξήσεων στον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης από τα τέλη του περασμένου έτους, έχει οδηγήσει σε πτώση της νόμιμης κατανάλωσης έως και κατά 25% στα ακριβά πακέτα.

http://www.tanea.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr