Μπραντάδα

22 Αυγούστου 201005:16

-Bacaliaros01Μπραντάδα

 

Υλικά

  • 2 κουταλάκια τομάτα πελτέ
  • 1/2 φλυτζάνι λάδι
  • 2 κομμάτια μπακαλιάρος παστός
  • αλάτι και ζάχαρη
  • 1 πιάτο σκορδαλιά
  • Οδηγίες
  • Βάζετε απο βραδύς τον μπακαλιάρο σε νερό να ξαλμυρίσει φροντίζοντας όσο μπορείτε να αλλάζετε το νερό

    -Την άλλη μέρα του βγάζετε την πέτσα και τον κόβετε σε μερίδες

    -Στραγγίζετε τον μπακαλιάρο από τα νερά

    -Τηγανίζετε τον μπακαλιάρο και από τις δύο πλευρές

    -Αραιώνετε την σκορδαλιά με λίγο ξύδι

    -Σε ένα άλλο τηγάνι βάζουμε το 1/2 φλυτζάνι λάδι και ρίχνουμε τον πελτέ αραιωμένο σε λίγο νερό

    -Προσθέτετε την ζάχαρη και το αλάτι

    -Αφήνετε να βράσει για 15 λεπτά

    -Προσθέτετε σιγά σιγά την σκορδαλιά να φτιάξετε μια κρέμα

    -Βάζετε σε ένα ταψί τον μπακαλιάρο , τον περιχύνετε με την σάλτσα και ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 10 λεπτά

  • http://www.sintages.gr
  • Αρθρογράφος

    mm
    Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
    Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr