Φακέλωσε με…

29 Αυγούστου 201022:00

bagsΟι φάκελοι, ερχόμενοι σε απευθείας πτήση από τα ευρωπαϊκά ντεφιλέ, αποτελούν την  πιο ντελικάτη επιλογή για ένα κομψό σύνολο.

 

Έχουν το προνόμιο να κάνουν και το πιο αδιάφορο φόρεμα, μπλούζα, παντελόνι, να μοιάζει διαφορετικό.

Σε φανταχτερούς ή ουδέτερους τόνους, εγγυώνται εξαιρετικό στυλ, αρκεί να βάλεις και εσύ λίγο το χεράκι σου..

Αν είσαι τύπος που δεν συμβιβάζεσαι με απλώς μια τσάντα, αλλά θέλεις το κομμάτι που θα αναδεικνύει την προσωπικότητά σου και θα σε κάνει αυτόματα να ξεχωρίζεις, επέλεξε ένα φάκελο μετρίου μεγέθους (όχι πολύ μικρό και άρα απαρατήρητο – όχι πολύ μεγάλο να βγάζει μάτι) σε φανταχτερά χρώματα. Μοβ, κόκκινο, κίτρινο ή ακόμα καλύτερα μπλε λουστρίνι αποτελούν τις πιο μοντέρνες επιλογές.

Αν παρακολουθείς την μόδα, μέσα από τα μοναδικά, κλασσικά σου μάτια και πιστεύεις πως το διαχρονικό είναι και το καλύτερο, μπορείς να παραμείνεις στην safe επιλογή του μαύρου- άσπρου ή στον συνδυασμό των δύο, γεγονός που θα φέρει πιο κοντά την αυθεντικότητά σου και τις σύγχρονες επιταγές της μόδας.

Τα τρούκς αποτελούν επίσης μια επιλογή που “μυρίζει” πασαρέλα. Ακόμα και αν θεωρούνται υπερβολικά και κάπως φορτωμένα για την δουλειά ή τον καφέ, δοκίμασε να τα συνδυάσεις με τζινάκια ή λινά σορτσάκια και πλατφόρμες. Θα διαπιστώσεις πως το φερόμενο disco ball θα γίνει το αγαπημένο σου κομμάτι, χωρίς να φωνάζει από μακριά “προσέξτε με” !

Ψάθα, δεν υπάρχει τίποτα πιο επίκαιρο. Η ψάθα αφήνει για λίγο την θάλασσα και την άμμο και αναλαμβάνει να μας συνοδεύσει σε όλες μας τις εξόδους. Αφορά γυναίκες που δεν διστάζουν να τολμήσουν και υπόσχεται ένα σύνολο που θα μείνει “γερά” στις μνήμες.

Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τις σταθερές μας αξίες. Καφέ και μαύρο, πρόκειται για δυο χρώματα-σωσίβιο, ικανά να αποτελέσουν την μοναδική λύση για τα σύνολά μας, ακόμα και το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει γυναίκα, άρα και συρτάρι που να μην τα εσωκλείει, αφού ταιριάζουν με όλα, παντού και πάντα.

Δεν υπάρχει επομένως κανένας λόγος άγχους και ανησυχίας, ακόμα και αν βλέπουμε τα χρήματά μας να εξανεμίζονται, πριν καν το καταλάβουμε. Εξάλλου το στιλ δεν είναι κάτι που αγοράζεται. Όσα λεφτά και να έχουμε χαλάσει για ένα φόρεμα, αυτό δεν φαίνεται πίσω από ένα “συννεφιασμένο” πρόσωπο ή ένα ανύπαρκτο χαμόγελο. Το στυλ είναι κάτι που δημιουργείται από και με το μηδέν. Δεν χρειάζεται κανέναν καθοδηγητή για να  ξεδιπλωθεί. Το μόνο που απαιτεί από μας είναι λίγο δημιουργικό κέφι και φαντασία, δυο όπλα που θα μας χρειαστούν έτσι και αλλιώς στους καιρούς που μεταβαίνουμε..

http://fe-mail.gr

Χωρίς κατηγορία

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr