Φουλάρισέ το..

25 Αυγούστου 201022:00

foulariaΦουλάρια σε ατελείωτα χρώματα, σχέδια, μεγέθη, μας δίνουν την δυνατότητα να παίξουμε μαζί τους και να φαινόμαστε φροντισμένες κάθε ώρα της ημέρας.

 

Αν και παρεξηγημένα-ταυτισμένα ως χειμωνιάτικο αξεσουάρ, αποτελούν μέσα από λεπτότερα και αέρινα υφάσματα, ιδανική λύση και το καλοκαίρι. 

Είναι μαγικό το με πόσο φτηνό και  εύκολο τρόπο  μπορεί  να μεταμορφωθεί το  αγαπημένο μας καθημερινό τζιν σορτσάκι σε μια βραδινή επιλογή.

Εκεί έξω υπάρχουν απεριόριστες επιλογές για κάθε τύπο γυναίκας προσθέτοντας μόνο μια πινελιά φουλαριού, όση και όπου χρειάζεται.

Αν είσαι τύπος που δεν “κολλάει”.  Συνδυάζεις τα πάντα με τεράστια ευκολία – ως άλλος απόγονος της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ – μην διστάσεις να  “παίξεις” με χαρούμενα και έντονα χρώματα: κόκκινο, πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί  ή και όλα μαζί.

Το t-shirt που θα τα συνοδεύει, προτιμότερο να είναι λευκό ή έστω μονόχρωμο, ώστε να αφήσουμε τα φουλάρια να κλέψουν την παράσταση.

Αν ο τύπος σου είναι ρομαντικός, επιλέγεις συχνά μπαλούν φορέματα, βολάν, δαντέλες, μπαλαρίνες και φλουό αποχρώσεις, τότε τα φουλάρια με λουλούδια πάνω σε ροζ ή σομόν φόντο θα απογειώσουν το στιλ σου.

Μπορείς να τα περάσεις γύρω από το λαιμό ή να τα αφήσεις να κρέμονται ανέμελα, κάνοντας το στυλ σου να αλλάζει διάθεση και ύφος σε χρόνο dt.

Αν πάλι  σου αρέσει το navy, αλλά φοβάσαι πως αν πειραματιστείς θα δείχνεις περισσότερο με hostess της aegean, παρά cool, μοναδική λύση αποτελούν τα λεγόμενα “ναυτικά” φουλάρια.

Χωρίς περιθώρια στιλιστικού λάθους μας αφήνουν νοητικά, αλλά και πρακτικά να κλέψουμε όλα τα βλέμματα στο κατάστρωμα.

Αν πάλι δεν ξεφεύγεις εύκολα από τις παραδόσεις.

Είσαι λάτρης της απλότητας, την οποία και επιδεικνύεις με κάθε ευκαιρία, τα φουλάρια που θα κοσμήσουν το στιλ σου δεν είναι άλλα από τα λευκά.

Οποιοδήποτε μήκος ή ύφασμα χαρίζει μια  αίσθηση κομψότητας που θα σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη.

http://fe-mail.gr




Φουλάρισέ το..

Χωρίς κατηγορία

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr