Αβοκάντο γεμιστό με τόνο

18 Αυγούστου 201009:43

avokado_me_tonoΑν βρεθείτε στο Λονδίνο μην παραλείψετε μια επίσκεψη έστω και για βόλτα στην Trafalgar square στην εκκλησία του Αγίου Μαρτίνου

 

και στην κρύπτη κάτω από το ναό όπου μπορείτε να πάρετε το πρωινό σας ή ένα ελαφρύ γεύμα ή κι ένα δείπνο και να κάνετε μια βόλτα στο πωλητήριο της κρύπτης.

Υλικά

  • 1 μεγάλο καλά γινωμένο Αβοκάντο
  • 1 κονσέρβα τόνο σε νερό
  • 1 μικρό ξερό κρεμμύδι ή τρία φρέσκα
  • Αλάτι πιπέρι
  • Τρείς κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
  • Χυμό μισού λεμονιού

Διαδικασία

  • Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση , βγάζουμε το κουκούτσι του και αφαιρούμε την ψίχα του αφήνοντας λίγο στα τοιχώματα, και το ραντίζουμε με το λεμόνι .
  • Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε την ψίχα του αβοκάντο τον τόνο το κρεμμύδιψιλοκομμένο και τα υπόλοιπα υλικά και γεμίζουμε το αβοκάντο.

Τρώγετε σκέτο ή και σερβιρισμένο με μια δροσερή σαλάτα.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr