Κολοκύθι σουφλέ
Υλικά
Οδηγίες
Τρίβουμε τα κολοκύθια στον τρίφτη ή με το ειδικό εργαλείο τα κόβουμε σε λωρίδες. Ομοίως κάνουμε με το καρότο και την ντομάτα. Κόβουμε τις πιπεριές σε κομματάκια. Ανακατεύουμε έπειτα το τριμμένο κολοκύθι με το τριμμένο καρότο και την πιπεριά που ψιλοκόψαμε πριν. Χτυπάμε τα αβγά σε ομελέτα μαζί με το γάλα και προσθέτουμε το πιπέρι, την ρίγανη, την πάπρικα γλυκιά και λίγο αλάτι. Ρίχνουμε το υγρό μίγμα της ομελέτας στο μίγμα μας από κολοκύθι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα και το τυρί και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Συμπληρώνουμε με τον μαϊντανό που έχουμε ψιλοκόψει προηγουμένως και αδειάζουμε όλο αυτό το περιεχόμενο σε ένα πυρέξ που έχουμε λαδώσει από πριν. Περιχύνουμε από πάνω με λάδι και ψήνουμε στους 180C για περίπου 1 ώρα, ίσως και λιγότερο.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;