xynidis sokratis profil

Σ. Ξυνίδης: “Για το απόλυτο στους Δήμους της Ξάνθης το ΠΑΣΟΚ”

17 Αυγούστου 201023:51

xynidis_sokratis_profilΤην πεποίθησή του ότι το  κυβερνών κόμμα διεκδικεί με αξιώσεις και θα καταλάβει όλους τους Δήμους στους οποίους έχει εκδηλώσει επίσημα την υποστήριξή του, εξέφρασε σε δήλωσή του το βράδυ της Τρίτης ο Βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης.

 Ερωτηθείς για το ζήτημα των αυτοδιοικητικών εκλογών στους Δήμους της Ξάνθης ανέφερε: «Το ΠΑΣΟΚ θα έχει συνεπή, ενιαία και τίμια στάση απέναντι στους εκλογείς . Χωρίς πολιτικαντισμούς , χωρίς μισά λόγια, χωρίς  υποψηφιότητες ντεμί ή υποψηφιότητες που ροκανίζουν άλλες, αλλά με ξεκάθαρη θέση, επιδιώκουμε να ανέλθουν στους δημαρχιακούς θώκους τα πρόσωπα που μπορούν να οδηγήσουν τη μεγάλη μεταρρύθμιση στην ολοκλήρωσή της και αυτός είναι ο πολιτικός μας στόχος.

Νομίζω ότι για πρώτη φορά στην Ξάνθη θα επιτευχθεί με απόλυτη  επιτυχία και η μεγάλη αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση – που το ΠΑΣΟΚ είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που τη γέννησε και την υποστηρίζει- η οποία θα συμβαδίσει με πρόσωπα που υποστηρίζουμε γιατί υπάρχει σύμπτωση αντιλήψεων και απόψεων που θα κάνει καλό και στην αυτοδιοίκηση και στην εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης.»

 Δεν με απασχόλησε η υποψηφιότητα Στολίδη

Σε ότι αφορά στην υποψηφιότητα Σ. Στολίδη στο Δήμο Τοπείρου με πολύ προσεκτικό τόνο σχολίασε: «Δεν με απασχόλησε (η υποψηφιότητα) διότι ο κύριος Στολίδης δεν υπέβαλλε την υποψηφιότητα στο πλαίσιο του κόμματός του, Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κατέλθει ως υποψήφιος στις εκλογές. Το ΠΑΣΟΚ λίγες μέρες νωρίτερα είχε ανακοινώσει  την υποστήριξη του στον νυν και επιτυχημένο Δήμαρχο Στέλιο Χατζηευαγγέλου και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να είναι ο Δήμαρχος στον Τόπειρο και θα οδηγήσει το Δήμο στη νέα εποχή του Καλλικράτη.»

Στις 3 Σεπτεμβρίου οι υποψήφιοι Περιφερειαρχες
Τέλος σε ότι αφορά στην επιλογή του υποψήφιου Περιφερειάρχη αρνήθηκε ότι έχει γίνει οποιαδήποτε επιλογή μέχρι στιγμής, τοποθετώντας την ανακοίνωσή της στις 3 του Σεπτέμβρη: «Μπορεί να γίνονται συζητήσεις και να αναπτύσσονται σενάρια, όμως αυτή τη στιγμή τίποτε δεν έχει κλείσει για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, πολύ περισσότερο για τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες, για τους οποίους θα έχει λόγο όποιος επιλεγεί.» Σημείωσε ότι πρόκειται να συνεδριάσει η σχετική επιτροπή μέσα στην εβδομάδα, όμως στις 3 του Σεπτέμβρη στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη ο Πρόεδρος Γ. Παπανδρέου θα ανακοινώσει τις υποψηφιότητες.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr