keraia_averof_1

Κρυμμένες κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην οδό Φιλαδελφείας

16 Αυγούστου 201011:58

keraia_averof_1Μια ακόμη περίπτωση με κεραίες κινητής τηλεφωνίας, καμουφλαρισμένες με το γνωστό τρόπο εντόπισαν αναγνώστες του XanthiPress.gr  στην Ξάνθη.

 Πρόκειται για κεραία  που βρίσκεται στην οδό Φιλαδελφείας 5… σε μια χαρακτηριστική γαλάζια οικοδομή δίπλα στη συμβολή με την οδό Αβέρωφ, η κατασκευή της οποίας «φωνάζει»  από μακριά για την πραγματική της λειτουργία. Η εικόνα είναι η χαρακτηριστική «ψευτικη» καμινάδα συνοδευόμενη από μια πέργκολά που χρησιμεύει για να κρύβει τα σχετικά μηχανήματα. Μάλιστα πρόκειται για δύο κεραίες που ανήκουν σε δύο διαφορετικές εταιρίας, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι περίοικοι.

 Ο άγνωστος ιδιοκτήτης  (δεν μας αφορά ποιος είναι) προφανώς βάζει και αυτός το συμφέρον του πάνω από την υγεία των συμπολιτών του και συναινεί στην εγκατάσταση της κεραίας έναντι κάποιου είδους τιμήματος.Δυστυχώς για τον ίδιο όμως εντοπίστηκε και πολύ σύντομα θα αναγκαστείνα τις αφαιρέσει προς μεγάλη ικανοποίηση της γειτονιάς, εφόσον κινητοποιηθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες, όπως συμβαίνει άμεσα μετά από τη δημοσιοποίηση.

To XanthiPress.gr συνεχίζει την πρωτοβουλία για τον εντοπισμό και την ανάδειξη σημείων όπου κρύβονται παράνομες κεραίες κινητής τηλεφωνίας, γεγονός που αποτελεί σοβαρό δείγμα επίδειξης κοινωνικής αναισθησίας και αδιαφορίας για τις επιτπώσεις στην υγεία.

keraia_averof_2

keraia_averof_3

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr