kke201

Διαμαρτυρία του ΚΚΕ στην Πλατεία της Ξάνθης για τον Νετανιάχου

16 Αυγούστου 201006:14

kke201Διαμαρτυρία στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης πραγματοποιούν το ΚΚΕ και η ΚΝΕ ταυτόχρονα με τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που γίνονται στην Αθήνα για την επίσκεψη του ισραηλινού Πρωθυπουργού στην Ελλάδα. Όπως αναφέρουν:

«Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ καλούν το λαό και τη νεολαία να εκδηλώσουν την έντονη διαμαρτυρία τους για την επίσκεψη του πρωθυπουργού του Ισραήλ στη χώρα μας, να καταδικάσουν την υποστήριξη που προσφέρει η ελληνική κυβέρνηση στον επιθετικό – ιμπεριαλιστικό ρόλο του Ισραήλ κατά των λαών της Μέσης Ανατολής. Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ εκπροσωπεί ένα κράτος που εγκληματεί διαρκώς κατά του Παλαιστινιακού λαού καταπιέζοντάς τον και δολοφονώντας τον, κατέχοντας για δεκαετίες τα εδάφη του. Που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προώθηση τον ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών, που οργανώνει πολεμικές επιχειρήσεις σε βάρος των λαών της περιοχής.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει τεράστιες ευθύνες καθώς, συνεχίζοντας τη πολιτική της ΝΔ, όχι μόνο στηρίζει πολιτικά αλλά αναπτύσσει τη στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ με κοινά γυμνάσια, συμφωνίες.

Καλούμε το λαό της Ξάνθης να συμμετάσχει στην πικετοφορία που οργανώνουν η Ν.Ε. Ξάνθης του ΚΚΕ και το Ν.Σ. Ξάνθης της ΚΝΕ τη Δευτέρα 16 Αυγούστου στις 8μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία.»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr