stolidis

Ανεξάρτητος για το Δήμο Τοπείρου ο Σ. Στολίδης

16 Αυγούστου 201006:04

stolidisΤην ανεξάρτητη κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές για το Δήμο Τοπείρου επισημοποίησε ο Σωτήρης Στολίδης. Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατέρχεται ως ανεξάρτητος με το συνδυασμό «Ανεξάρτητη κίνηση ενεργών πολιτών» φιλοδοξώντας να αντλήσει ψηφοφόρους τόσο από το χώρο του ΠΑΣΟΚ όσο και από αυτόν της Νέας Δημοκρατίας.

 Και να το ΠΑΣΟΚ  έχει ανακοινώσει και επίσημα την υποστήριξή του στο Δήμαρχο Στέλιο Χατζηευαγγέλου, η Νέα Δημοκρατία δεν έχει ακόμη εκφραστεί επισήμως, παρόλο που οι ενδιαφερόμενοι δεν φαίνεται να είναι πολλοί αλλά περιορίζονται στο πρόσωπο του Θωμά Μίχογλου.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σωτήρης Στολίδης είναι ο τρίτος κατά σειρά, πρώην βουλευτής, που θα επιχειρήσει να αποσπάσει το Δήμο Τοπείρου από τον Στέλιο Χατζηευαγγέλου. Έχει προηγηθεί το 2002 ο Νίκος Λαμπαδάρης, ο οποίος δεν είχε καταφέρει να περάσει στο δεύτερο γύρο, ενώ στις πρόσφατες εκλογές επιχείρησε ανεπιτυχώς να πάρει το Δήμο ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιωργός Παυλακάκης, ο οποίος έχει ήδη κάνει γνωστό ότι δεν θα διεκδικήσει εκ νέου το Δήμο.

 Άγνωστο βέβαια παραμένει αν η υποψηφιότητα έχει τη δυνατότητα να απειλήσει ευθέως την παράταξη του απερχόμενου Δημάρχου με δεδομένη την πολύχρονη αποχή του Σ. Στολίδη από τα κοινά ή να δημιουργήσει ρήγμα και να δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για τον υποψήφιο της συντηρητικής παράταξης, όπως συνέβη το 2002 με την παράταξη Λαμπαδάρη.  Η απόφαση του πρώην βουλευτή, πάντως, που είχε προαναγγελθεί εδώ και αρκετό καιρό δεν εξέπληξε και οι περισσότεροι αναμένουν τη συμπλήρωση της εικόνας με τις υποψηφιότητες που θα υπάρξουν οριστικά για το Δήμο Τοπείρου.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr