skoda_ollandia

Ήττα με δοκιμές. Πρώτη εμφάνιση Μπόατεγκ

4 Αυγούστου 201007:27

skoda_ollandiaΤην ήττα με 2-0 γνώρισε η SKODA ΞΑΝΘΗ από τον Εργοτέλη στο Γκάρντενερ της Ολλανδίας. Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση σημειωθήκαν στο πρώτο ημίχρονο για τους Κρητικούς που προηγήθηκαν με τον Καρέλη στο 18’ και πέτυχαν το 2-0 στο 40’ με τον Αλεξόπουλο.

Η SKODA ΞΑΝΘΗ παρουσιάστηκε διαφορετική στο παιχνίδι αυτό και ο Νίκος Κεχαγιάς δοκίμασε παίχτες και σχήματα βγάζοντας τα δικά του συμπεράσματα . Να σημειώσουμε ότι δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους αρκετοί ποδοσφαιριστές. Το ντεμπούτο του Ττζορτζ Μπόατεγκ είχε κανονιστεί πριν από το παιχνίδι να είναι ολιγόλεπτο για να πάρει μια πρώτη αγωνιστική γεύση από την ομάδα.

Στο 12’ το σουτ του Λεάλ απέκρουσε εντυπωσιακά ο Λυμπερόπουλος.Στο 18’ ο Καρέλης και στο 40’ ο Αλεξόπουλος σημείωσαν δυο γκολ και διαμόρφωσαν το 2-0. Η Ξανθιώτικη ομάδα στην επανάληψη απείλησε με τον Κατόνγκο(56’) που πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει ,στο 63’ με τον Μπούγκα, στο 80’ με τον Σταθάκη, και στο 88’ να δίνει ασίστ στον Αλτιπαρμακόφσκι που δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή, χωρίς ωστόσο να μειώσει το σκορ.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Λυμπερόπουλος(52’ Βρονταράς), Μαρσελίνιο(62’Τσουμάνης), Κωστούλας, Σταθάκης(80’ Κομεσίδης), Σουάνης(46’ Καθάριος), Μπούγκα(82’Αλτιπαρμακόφσκι), Κατόγκο(70’ Μάνδαλος), Στρμπα(67’ Φλίσκας), Αντεφέμι(46’ Μπέρτος), Στιούαρτ(46’ Τζάγκι), Μπόατεγκ (20΄Βασιλακάκης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Aθανασίου, Σασιασβίλι, Αλεξόπουλος, Χίπλιγκερ, Ρουμπάκης, Μπέτο, Ορφανός, Ρομάνο, Λεάλ, Καρέλης, Μπουντιμίρ (46′ Βερπακόφσκις).

Στο διάστημα 60′-80′ ο Νίκος Καραγεωργίου ολοκλήρωσε τις αλλαγές του, καθώς στον αγωνιστικό χώρο πέρασαν οι Σαρρής, Κανδυλάκης, Γιαλούσης, Μπερτόσα, Ολίσε, Σιάκκας, Μπουχαλάκης, Χρυσοφάκης και Φραγκουλάκης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr