dhmosxanthis

Συνεδρίαση Δημαρχιακής Επιτροπής

2 Αυγούστου 201003:28

dhmosxanthisΜε 25 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το μεσημέρι (ώρα 13:30) της Τρίτης 3 Αυγούστου η Δημαρχιακή Επιτροπή, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης (Μαυρομιχάλη 6).

Αναλυτικά η ημερήσια διάταξη:

  1. Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής σε δημόσια κέντρα που προβλέπεται από τις Αστυνομικές Διατάξεις και χορηγούνται σύμφωνα με την Α5/3010/85 Υγειονομική διάταξη.
  2. Προέλεγχος καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
  3. Έγκριση και κατακύρωση πρακτικού επαναληπτικής δημοπρασίας του έργου: «Προμήθεια εντύπων υπηρεσιών έτους 2010».
  4. Κατάρτιση όρων δημοπρασίας του έργου: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΟΔΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΛΕΥΚΗΣ» και συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού.
  5. Κατάρτιση όρων δημοπρασίας του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ Δ.Δ. ΕΥΜΟΙΡΟΥ» και συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού.
  6. Έγκριση ΦτΕ της μελέτης: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» και έγκριση τευχών διαγωνισμού.
  7. Κατάρτιση όρων δημοπρασίας του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΜΟΝΑΔΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ Ξ¨ΑΝΘΗΣ & ΠΕΡΙΘΕΩΡΙΟΥ «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ».
  8. Κατάρτιση όρων πρόχειρου διαγωνισμού του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ» εργολαβία: «ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΛΕΚΑΝΗΣ – ΠΕΛΕΚΗΤΟΥ» και συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού.
  9. Κατάρτιση όρων δημοπρασίας του έργου: «ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ» και συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού.
  10. Κατάρτιση όρων δημοπρασίας του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ Κ.Χ. ΣΤΟ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ»  και συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού.
  11. Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ» εργολαβία: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ – ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΥΓΡΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΧΑΜΑΜ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ «ΜΟΥΖΑΦΕΡ ΜΠΕΗ».  
  12. Απολογισμός δράσης Υπηρεσιών και Νομικών προσώπων Δήμου Ξάνθης. 
  13. Λήψη απόφασης για την ανάκληση της άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ» ιδιοκτησίας του Κωνσταντινίδη Νικολάου, που βρίσκεται στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου 1 στην Ξάνθη.
  14. Λήψη απόφασης για την ανάκληση της άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ» ιδιοκτησίας του Γκαλγκοτσίδη Κωνσταντίνου, που βρίσκεται στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου 45β στην Ξάνθη.
  15. Λήψη απόφασης για την ανάκληση της άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΠΑΡ» ιδιοκτησίας της εταιρίας ΡΩΣΣΪΔΟΥ Β. & ΣΙΑ Ε.Ε. που βρίσκεται στην οδό Βασ. Σοφίας 5 στην Ξάνθη.
  16. Λήψη απόφασης για την ανάκληση της άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΠΑΡ» ιδιοκτησίας της εταιρίας Αθανασίου – Καραφύλλης – Χ# Κλεάρχου Ο.Ε. που βρίσκεται στην οδό Βασ. Σοφίας 5  στην Ξάνθη.
  17. Λήψη απόφασης για την ανάκληση της άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΠΑΡ» ιδιοκτησίας της εταιρίας Μίγγος Απόστολος & ΣΙΑ Ο.Ε.  που βρίσκεται στην οδό Βασ. Σοφίας 5  στην Ξάνθη.
  18. Λήψη απόφασης για την ανάκληση της άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΠΑΡ» ιδιοκτησίας της εταιρίας Φυντάνης Μ. – Χαραλαμπίδης Η. Ο.Ε. που βρίσκεται στην οδό Βασ. Σοφίας 9 στην Ξάνθη.
  19. Λήψη απόφασης για την μη ανάκληση της άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ» ιδιοκτησίας Πλακόσα Σωτηρίου που βρίσκεται στην οδό Ισιδώρου στη Ξάνθη.
  20. Λήψη απόφασης για την ανάκληση της άδειας λειτουργίας καταστημάτων «ΚΑΦΕ_ΜΠΑΡ»    ιδιοκτησίας Δαλάτση Β. & ΣΙΑ Ο.Ε. που βρίσκονται στην οδό Γ. Σταύρου 20 & 51 στην Ξάνθη.     
  21. Λήψη απόφασης για την μη ανάκληση της άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ιδιοκτησίας του Κατράνη Γεωργίου του Ιωάννη που βρίσκεται στην οδό Δαγκλή & Ελπίδος στην Ξάνθη.
  22. Λήψη απόφασης για την μη ανάκληση της άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΚΑΦΕ» ιδιοκτησίας του Χατζηαβραμίδη Στυλιανού του Ηλία που βρίσκεται στην οδό Μ. Καραολή & Δαγκλή στην Ξάνθη.       
  23. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την αποδοχή του αιτήματος του κ. Τσεβρένη Νικολάου για απαγόρευση στάσης και στάθμευσης έμπροσθεν χώρου στάθμευσης επί της οδού 12 Αποστόλων. (θέμα εξ αναβολής)
  24. Μίσθωση ακινήτου για την λειτουργία κέντρου υποστήριξης φροντίδας φτωχών οικογενειών με παιδιά στο Δροσερό.
  25. Έγκριση πινακίου συμβατικής αμοιβής της μελέτης «Μελέτη ψηφιακών χαρτογραφικών υποβάθρων και Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο (Γ.Π.Σ.) του Δήμου Ξάνθης.

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr