holland20100801c

Νίκη με Ανατροπή

1 Αυγούστου 201022:24

holland20100801cΜε το δεξί ξεκίνησε τους φιλικούς αγώνες στην Ολλανδία η SKODA ΞΑΝΘΗ  η οποία επικράτησε με 2-1 επί της τουρκικής Σίβασπορ. Ηνίκη σημειώθηκε με ανατροπή καθώς στο πρώτο ημίχρονο ο Καμανάμ είχε ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Μεσούτ Μπακάλ, αλλά στην επανάληψη η SKODA ΞΑΝΘΗ ανέβασε στροφές και με “δράστη” τον Πόι που πέτυχε δυο γκολ διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Η SKODA ΞΑΝΘΗ δημιούργησε τις πρώτες καλές ευκαιρίες της αναμέτρησης με τα σουτ των Κατόνγκο(12’) και Μαρσελίνιο (20’) όμως να καταλήγουν άουτ και στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα αντίστοιχα. Ακόμα ένα σουτ του Πόι στο αμέσως επόμενο λεπτό(21’) απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Σίβασπορ.

Η Σίβασπορ ευτύχησε να προηγηθεί λίγο μετά τη συμπλήρωση του ημιώρου , όταν ο Μπρούνο σέντραρε από δεξιά και ο Καναμάν που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της SKODA ΞΑΝΘΗ για να ανοίξει το σκορ. Η ξανθιώτικη ομάδα προσπάθησε να ισοφαρίσει στη συνέχεια όμως το 1-0 υπέρ της Σίβασπορ έμεινε ως σκορ ημιχρόνου.

Και στην επανάληψη η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά είχε την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Μαρσελίνιο ο οποίος στο 50’ εκτέλεσε φάουλ αρκετά μακριά από την περιοχή το οποίο απέκρουσε με δυσκολία ο Ραχίμοβιτς σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του κόρνερ προήλθε το γκολ της ισοφάρισης, καθώς ο Πόι δέχθηκε τράβηγμα από αντίπαλο το οποίο καταλόγισε πέναλτι ο Ολλανδός διαιτητής. Την εκτέλεση πέναλτι ανέλαβε ο Αργεντινός επιθετικός ο οποίος σημείωσε το 1-1 φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Το τελικο 2-1 διαμορφώθηκε στο 74’. Μετά από όμορφη συνεργασία Καθάριου-Μπούγκα ο τελευταίος έδωσε την ασίστ στον Πόι που δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει για δεύτερη φορά.

SKODΑ ΞΑΝΘΗ: Γκσπούρνινγκ (65’ Βρονταράς), Πόι (76’ Τσουμάνης), Μαρσελίνιο (53’ Στιούαρτ), Μάνταλος (61’ Καθάριος), Φλίσκας, Κατόνγκο (61’ Μπούγκα), Κωστούλας (75’ Κομεσίδης), Μπέρτος, Έλινγκτον, Τζάγκι (69’ Σουάνης), Αντεφέμι (69’ Βασιλακάκης).

ΣΙΒΑΣΠΟΡ: Ραχίμοβιτς, Ντερελί, Χερλίκαγια, Ντιαλό, Ντενίς, Μεχμέτ Νας, Μπεκμερτσί, Μπρούνο, Καμανάν, Ερίς, Μεχμέτ Γιλδίζ. Έπαιξαν και οι: Ουγκούρ Καβούκ, Καάν Κονούκ, Ζιγιά Ερντάλ, Σεντάτ Γεσίλκαγια, Ιμπραχήμ, Πεντριέλ, Ιμπραχήμ Σαχίν, Αλισάν, Μουράτ, Κεϊτά, Φερχάτ, Ακίφ, Τζιχάν, Ταϊντέρ.

(Όπως είναι γνωστό η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη έχει απαγορεύσει στο XanthiPress.gr και το XanthiSports.gr να ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας στην Ολλανδία. Ως εκ τούτου το υλικό που δημοσιεύεται, περιορίζεται σε όσα τροφοδοτεί η ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της και οι τυχόν ελλείψεις που υπάρχουν οφείλονται στην πρόθεση της ομάδας να ελέγχει την ενημέρωση του κοινού της πόλης)

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr