pratiria_marinopoulos

Ομαλοποίηση στα καύσιμα της Ξάνθης

1 Αυγούστου 201006:34

pratiria_marinopoulosΠριν ακόμη ανασταλεί η απεργία των φορτηγών και βυτίων Δ.Χ. η κατάσταση στην αγορά καυσίμων της Ξάνθης είχε αρχίσει να εξομαλύνεται. Εκτός από τις εταιρίες Agean, Ελίν, Revoil και Αvin που τροφοδοτούνται από τις δεξαμενές του Λάγους και της Καρβάλης, ήδη από τα ξημερώματα του Σαββάτου είχε ξεκινήσει σταδιακά και ο εφοδιασμός από τις υπόλοιπες εταιρίες.

 Όπως δήλωσε στο XanthiPress.gr ο Πρόεδρος των Πρατηριούχων της Ξάνθης Γιάννης Σιούτας, η κατάσταση έχει βελτιωθεί ήδη από το πρωί της Κυριακής και αρκετά πρατήρια όλων των εταιριών είχαν ήδη καύσιμα. Από το πρωί της Δευτέρα σχεδόν όλα τα πρατήρια του Νομού Ξάνθης αναμένεται να έχουν καύσιμα.

Πάντως σε όλη τη διάρκεια της απεργίας δεν παρατηρήθηκαν προβλήματα στο Νομό , παρά μόνο κάποιες ουρές στα πρατήρια που διαθέτουν φθηνή βενζίνη. Παράπονα για μικρές αυξήσεις στην τιμή υπήρξαν από καταναλωτές αλλά καθώς η απεργία ανεστάλλη  και ο εφοδιασμός επιστρέφει στα κανονικά του επίπεδα θα ομαλοποιηθεί και η εξέλιξη της τιμής, εκτιμούν αρκετοί.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr