XYNIDIS_PROFIL_ARISTERO

Βολές Ξυνίδη σε Κοντό-Ευριπίδη για Βατοπέδι

27 Ιουλίου 201023:56

XYNIDIS_PROFIL_ARISTEROΒολές εναντίον Αλέξανδρου Κοντού και Ευριπίδη Στυλιανίδη εξαπέλυσε ο βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης για την υπόθεση του Βατοπεδίου , μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Μega και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Ερωτηθείς, αρχικά, για το ζήτημα της ευθείας εμπλοκής του Γιάννη Αγγέλου στην υπόθεση ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ότι η επιστολή των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων αγνοήθηκε εκτιμώντας ότι υπήρχε συμαντική πίεση στο τότε πρωθυπουργικό γραφείο.

Παράλληλα καταφέρθηκε εναντίον του Αλέξανδρου Κοντού για τον οποίο σημείωσε ότι δεν μπορεί να αναφέρει ότι «δεν γνωρίζει» για την υπόθεση καθώς «προέρχεται από την Ξάνθη, διότι πολιτεύεται στην Ξάνθη και ήξερε πάρα πολύ καλά το θέμα.» Στο στόχαστρο του Σωκράτη Ξυνίδη βρέθηκε και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης: «Μου κάνει εντύπωση που τις τελευταίες ημέρες που βλέπω και δηλώσεις του κ. Στυλιανίδη επί του θέματος, όταν ως Βουλευτής Ροδόπης επί πάρα πολλά χρόνια, που ήταν σε εξέλιξη αυτό το θέμα, δεν έκανε ούτε μία δήλωση. Βρείτε μου μία δήλωση του κ. Στυλιανίδη την εποχή που είτε ξεκίνησε, που ήξερε, γινόταν δικαστήρια, μαζευόταν κόσμος στα δικαστήρια της Κομοτηνής, και δεν έγινε ούτε μία δήλωση από τότε από τον κ. Στυλιανίδη. Σήμερα λοιπόν έρχεται και κάνει και δηλώσεις. Τι να πω, από εκεί και πέρα νομίζω ότι είναι στην κοινή λογική το να βγουν τα συμπεράσματα για όλους.» ανέφερε ο βουλευτής Ξάνθης στην πρωινή εκπομπή του Mega.

 Στο περιθώριο της συζήτησης για το Βατοπέδι αναφέρθηκε και στην πορεία ανάδειξης των υποψηφίων που θα υποστηρίξει το ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές εκλογές: «Η Επιτροπή ανάδειξης των υποψηφίων που θα προτείνει προς το Εθνικό Συμβούλιο, συνεδριάζει συνεχώς, και πιστεύω ότι στο τέλος αυτής της εβδομάδας, θα έχουμε τις πρώτες ανακοινώσεις ούτως ώστε να δώσουμε και τη δυνατότητα σιγά – σιγά να ξεκινήσουν και τη δουλειά τους, όπου απλώς δηλώνουμε βεβαίως την υποστήριξή μας, διότι και σύμφωνα με το Καταστατικό μας δεν υπάρχει χρίσμα. Υπάρχει μόνο υποστήριξη εκεί που έχουμε την εκτίμηση ότι υπάρχουν οι Συνδυασμοί, και οι αυτοδιοικητικοί που πρέπει να τύχουν της υποστήριξης του Κινήματός μας.»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr