protos_xoros

Ο πρώτος χορός-επιλογή τραγουδιού!

31 Αυγούστου 201022:00

protos_xorosΟ πρώτος σας  χορός ως αντρόγυνο θα είναι μια ξεχωριστή στιγμή που ποτέ δεν πρόκειται να την ξεχάσετε.  Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας, ενώ ο πρώτος χορός για ένα ζευγάρι συμβολίζει μία νέα αρχή.

Ορισμένοι θεωρούν την επιλογή ενός τραγουδιού εύκολη υπόθεση, ενώ για κάποιους δεν είναι. Ωστόσο ο καθένας λαμβάνει διαφορετικά την διαδικασία του γάμου. Με λίγα λόγια, άλλα είναι τα κριτήρια της επιλογής της νύφη και άλλα του γαμπρού.

Οι γαμπροί συχνά αποκλείονται από το σχεδιασμό του γάμου και την περισσότερη δουλειά την κάνουν οι νύφες.  Γιατί λοιπόν να μην τους αφήσουμε να επιλέξουν αυτή το τραγούδι για το πρώτο χορό; Θα φύγει με αυτό τον τρόπο ένα «βαρύ φορτίο» από τη νύφη και θα συμμετέχει έτσι, κατά ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό κομμάτι ο γαμπρός.

Τα περισσότερα ζευγάρια έχουν ένα τραγούδι που τους θυμίζει κάτι. Σκεφτείτε λοιπόν στιγμές από τη σχέση σας όταν έχετε ακούσει ένα συγκεκριμένο τραγούδι και κρίνετε τι σημαίνει για εσάς. Εάν δεν έχετε ένα τραγούδι, τότε οι δυο σας θα βρείτε το δικό σας, αρκεί φυσικά να συμφωνήσετε από κοινού. Σημαντικό βέβαια είναι να κάνετε κάποια μαθήματα σε αυτό το ειδικό τραγούδι που επιλέξατε μαζί, κυρίως εάν ο χορός δεν είναι το φόρτε σας!

Τα τελευταία χρόνια, στις Η.Π.Α. πολλά ζευγάρια επιλέγουν να διακωμωδήσουν λίγο τον πρώτο τους χορό επιλέγοντας τραγούδια τα οποία δεν αρμόζουν στην περίσταση, ούτος ώστε να  βγάλουν γέλιο! Είναι μια ιδιαίτερα πετυχημένη εκδοχή του πρώτου χορού, αρκεί βέβαια να έχετε θάρρος αλλά και χιούμορ.

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ερωτικά τραγούδια για τον πρώτο χορό

Shania Twain – From This Moment

Dirty Dancing – (I’ve Had) The Time of My Life

Westlife – Flying Without Wings

Jack Johnson – Better Together

Aerosmith – I Don’t Want To Miss A Thing

Jennifer Rush (Laura Branigan, Celine Dion)
– The Power of Love (Cause I’m your Lady)

Aladdin & Jasmin – A whole new world

Celine Dion – The Power of Love

Rod Stewart – Have I Told You Lately?

Brian Adams – Everything I do (I Do It For You)

Sinead O’Connor – Nothing Compares 2 U

Ronan Keating – When You Say Nothing At All

 

Χιουμοριστικά τραγούδια για τον πρώτο χορό

Vanila – Ice.Ice.Baby

Lou Bega – Mambo No5

BomFunk MC’s – Freestyler

Las Ketchup – Asereje

Michael Jackson – Thriller

Michael Jackson – Billie Jean

Bellini – Samba De Janeiro

Kaoma – Lambada

http://www.e-gamos.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr