xeimerinos_gamos

Χειμερινός Γάμος

27 Αυγούστου 201022:00

xeimerinos_gamosΗ πιο ξεχασμένη εποχή για γάμους είναι ο χειμώνας! Λόγω κρύου και αστάθειας καιρού φυσικά. Αυτό βέβαια είναι πολύ λυπηρό διότι οι χειμερινοί γάμοι μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι γάμοι του κόσμου.

Αν αποφασίσετε να κάνετε χειμερινό γάμο, σας προτείνουμε χρωματισμούς σε κόκκινους και πράσινους τόνους. Προσέξτε μόνο να μην το παρακάνετε με τα χρώματα. Όσον αφορά τα λουλούδια, μια καλή επιλογή είναι τα κόκκινα τριαντάφυλλα καθώς επίσης και τα αμαρυλλίς. Οτιδήποτε κι αν αποφασίσετε πάντως με τα λουλούδια, διακοσμήστε τα με μια λευκή κορδέλα στη βάση τους, δείχνει υπέροχα.

Τα προσκλητήρια σας, μιας και η εποχή το επιβάλλει, προτιμήστε να είναι «βαριά» και επιβλητικά σε σκούρος χρωματισμούς, ίσως και σε ασημένιο φάκελο.

Η διακόσμηση του χώρου της δεξίωσης αλλά και της εκκλησίας θα πρέπει να είναι ρομαντική μεν αλλά και επιβλητική δε. Για να το πετύχετε αυτό, δώστε έμφαση στα κεριά και ίσως σε βάζα και στήλες που φαίνονται σαν παγωμένα εξωτερικά.

Όσο για την τούρτα σας, απλά διακοσμήστε την με πράσινες και κόκκινες κορδέλες.

Οι χειμερινοί γάμοι είναι ένας υπέροχος τρόπος να ξεφύγετε από τους συνηθισμένους γάμους που κάνουν όλοι.

http://www.e-gamos.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr