Μοσχάρι με ελιές

31 Ιουλίου 201022:00

mosxari_eliesΜοσχάρι με ελιές

συστατικά
200ml Ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
200ml κόκκινο κρασί
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 φύλλο δάφνης
500γρ πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι περασμένες από καυτό νερό
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

οδηγίες

Ζεστάνετε το ελαιόλαδο και τσιγαρίστε το κρεμμύδι.

Προσθέστε το κρέας και τηγανίστε το από όλες τις πλευρές.

Προσθέστε το κρασί, μετά τις ντομάτες, το σκόρδο, τη δάφνη, το αλάτι, το πιπέρι και τις ελιές.

Σιγοβράστε τα για 2 ώρες, προσθέτοντας καυτό νερό αν χρειάζεται. Σερβίρετε το ζεστό με ψωμί.

http://www.gourmed.gr

www.mpatsakidis.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr