Αρνάκι Κεμπάπ

27 Ιουλίου 201022:00

arni_kempapΑρνάκι Κεμπάπ

 

Υλικά

3 κιλά αρνάκι άπαχο

1 κουταλάκι αλάτι

Ρίγανη

πιπέρι

μπαχάρι

2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες


Προετοιμασία

Πλένουμε  το κρέας καλά και ρίχνουμε τα μπαχαρικά ανακατεύοντας  καλά.

Το βάζουμε σε μία γάστρα

Το αφήνουμε να μαριναριστεί για ένα βράδυ στο ψυγείο.

Την άλλη μέρα ρίχνουμε και το τριμμένο σκόρδο στην γάστρα , το σκεπάζουμε  και το ψήνουμε  σε μέτρια φωτιά προσθέτοντας λίγο νερό που και πού αν χρειαστεί .

Σερβίρεται ζεστό και είναι ιδανικό

http://www.syntages-mageirikhs.gr

www.mpatsakidis.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr