POULIOS

Συνεχίζεται η κόντρα Στυλιανίδη-Πούλιου για το χάντμπολ

22 Ιουλίου 201015:15

POULIOSΣε σήριαλ φαίνεται ότι εξελίσσεται η υπόθεση της διοργάνωσης ή μη του αγώνα Χαντμπολ για τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μεταξύ Ελλάδας και Νορβηγίας, τον Οκτώβριο.

Μετά την ανακοίνωση του Χρήστου Πούλιου που κατηγόρησε το Δήμο Ξάνθης ότι αρνήθηκε τη διοργάνωση εξαιτίας της υποχρέωσης να καλύψει έξοδα ύψους 15.000 ευρώ, από το περιβάλλον της δημοτικής αρχής αφέθηκε να εννοηθεί ότι ο Δήμος δεν έχει απορρίψει οριστικά τη διοργάνωση του αγώνα.

Ο Χρήστος Πούλιος πραγματοποίησε νέα παρέμβαση για το θέμα στην οποία επιμένει στην αρχική του θέση και κάνει λόγο για επιστολή που απέστειλε ο ίδιος την ημέρα που προέκυψε το θέμα προς τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Χαντμπολ προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου για το ζήτημα. Το σίγουρο είναι ότι μετά το μεγάλο θόρυβο που δημιουργήθηκε, το πιθανότερο είναι ότι ο αγώνας θα γίνει στην Ξάνθη, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Η νέα ανακοίνωση του Χρήστου Πούλιου αναφέρει:

Επειδή δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή της στη δημοσιότητα η προσπάθεια του κ. Στυλιανίδη να αντιστρέψει τα δεδομένα για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τους χειρισμούς του στο θέμα της διοργάνωσης πανευρωπαϊκού αγώνα χειροσφαίρισης στην Ξάνθη, εκμεταλλευόμενος ενέργειες και πρωτοβουλίες που δεν του ανήκουν αλλά που ένιωσε, προφανώς, ότι τον παγιδεύουν, βρισκόμαστε στην, ομολογουμένως, άβολη θέση (διότι δεν αφορά μόνον τους ενταύθα εμπλεκομένους) να δημοσιοποιήσουμε την επιστολή του επικεφαλής των “Πολιτών για την Αλλαγή” προς τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης, η οποία εστάλη την ίδια ημέρα (20.07.2010) που πληροφορήθηκε την εν κρυπτώ άρνηση του Δημάρχου.

Επιστολή με την οποία – σε συνέχεια σχετικής τηλεφωνικής επικοινωνίας – ο κ. Πούλιος διετύπωσε γραπτώς την προτροπή και παράκληση να υπάρξει έγγραφη ενημέρωση – πρόσκληση της Ομοσπονδίας προς το Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να λάβει γνώση το Σώμα των Δημοτικών Συμβούλων και να αποφασίσει.

Τηρήσαμε τους κανόνες σεβασμού των διαδικασιών και των θεσμικών οργάνων.Επιδείξαμε την πρέπουσα διακριτικότητα στις ενέργειες που κάναμε.Λυπούμαστε ειλικρινά που, για πολλοστή φορά, ο κ. Στυλιανίδης αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων.» καταλήγει η ανακοίνωση Πούλιου.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr