Ο Λύρατζης επικρατέστερος για τη θέση του Γαλανόπουλου

19 Ιουλίου 201016:46

lyratzisΟ Πασχάλης Λύρατζης φέρεται ο επικρατέστερος να αντικαταστήσει τον Δημήτρη Γαλανόπουλο στη θέση του Αντινομάρχη Ξάνθης μετά τη γνωστή υπόθεση της διαρροής των πιθανών προθέσεων του Γιώργου Παυλίδη γύρω από το χρίσμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη.

 Όπως είναι γνωστό, ο Δημήτρης Γαλανόπουλος παραιτήθηκε από τη θέση του Αντινομάρχη μετά την δυσαρέσκεια που εκφράστηκε από την πλευρά του Νομάρχη γύρω από το ζήτημα της διαρροής μέρους συνομιλίας που είχε ο Γιώργος Παυλίδης με συνεργάτες του. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα σαν αποτέλεσμα αυτή να δημοσιευτεί στο blog Piazza del popolo της Κομοτηνής. Παρότι με νεότερη ανάρτησή αναφέρεται ότι η πληροφόρηση δεν υπήρξε από τον τέως Αντινομάρχη, εντούτοις το περιβάλλον του Γιώργου Παυλίδη έχει πειστεί ότι εκείνος ήταν η πηγή της πληροφόρησης μέσω τρίτων.

 Η ρήξη στις σχέσεις των δύο ανδρών και η απώλεια της εμπιστοσύνης προκάλεσε την παραίτηση Γαλανόπουλου, ο οποίος απέστειλε σχετική επιστολή σε κάποια Μ.Μ.Ε. Τη θέση του κλήθηκε κλήθηκε να καλύψει ο Πασχάλης Λύρατζης για το υπολειπόμενο χρονικό διάστημα, ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία του να είναι Αντινομάρχης στο τέλος της θητείας του απερχόμενου Νομαρχιακού Συμβουλίου.

Σε ότι αφορά στις προθέσεις του Νομάρχη για τη θέση του Υποψήφιοου Περιφερειάρχη, αυτές συνεχίζουν να μην είναι ξεκάθαρες και τίποτε δεν είναι επίσημο.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr