PANOPOULOS_533_355

Ηθική και νομιμότητα το ζητούμενο

19 Ιουλίου 201014:24

PANOPOULOS_533_355Με δύο νέα Δελτία Τύπου επανέρχεται η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ με το θέμα που έχει προκύψει εδώ και λίγες ημέρες σχετικά με την θέση του Προέδρου της Super League. Η ΠΑΕ ουσιαστικά θέτει δύο πράγματα στα Δελτία που εξέδωσε, την νομιμότητα και την ηθική.

Για το πρώτο δεν υπάρχει λόγος ανάλυσης, αλλά ως προς το δεύτερο, ουσιαστικά με την αναφορά στους Πέτρο Κόκκαλη και Γιάννη Βαρδινογιάννη (για την συμφωνία κυρίων)ρίχνει αιχμές ως προς τους «νεοφώτιστους» προέδρους άλλων ομάδων. Ειδικά η αναφορά πως Πρόεδρος της Super league μπορεί να είναι μόνο ο Πρόεδρος-Ιδιοκτήτης που η ομάδα του τα τελευταία 10 χρόνια, η ομάδα του είχε 2 παρουσίες στο πρωτάθλημα, πράγμα που δεν συμβαίνει παράδειγμα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Το σίγουρο είναι πως πλέον αναζητούνται νέες συμμαχίες και ο Χρήστος Πανόπουλος μπορεί να είναι «οπαδός» των συμφωνηθέντων και της νομιμότητας αλλά γνωρίζει και ότι η ομάδα δεν πρέπει να μείνει μόνη όπως την προηγούμενη σαιζόν.

Διαβάστε τα δελτία τύπου: http://www.skodaxanthifc.gr/news.php?ID=684 http://www.skodaxanthifc.gr/news.php?ID=685

Πηγή: xanthisports.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr