tsiakiroglou

Κατεβάζει ανεξάρτητο συνδυασμό στο ΕΒΕ ο Σ. Τσιακίρογλου

18 Ιουλίου 201014:02

tsiakiroglouΕπίσημη είναι πλέον η πρόθεση του Σωτήρη Τσιακίρογλου να κατέλθει με ανεξάρτητο συνδυασμό στις επόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ξάνθης φαίνεται ότι έχει το δικό του σχεδιασμό για το Επιμελητήριο και βρίσκεται στη διαδικασία της συγκρότησης του πρώτου πυρήνα των επιχειρηματιών που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του.

Σύμφωνα με δηλώσεις του στο XanthiPress.gr, στις οποίες επιβεβαίωσε την κάθοδό του στο Επιμελητήριο, σημείωσε ότι τον πρώτο πυρήνα συγκροτούν άνθρωποι με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, όπως συνέβη στην ΟΕΒΕΞ αλλά και πρόσωπα νέα που δεν έχουν καταγράψει μέχρι σήμερα ενασχόληση με τα κοινά.

Σε ότι αφορά στο πλάνο και το σχεδιασμό που έχει για το φορέα, είναι γνωστές οι κατά καιρούς θέσεις του Σωτήρη Τσιακίρογλου για την ανάπτυξη και το επιχειρείν στην περιοχή, που δίνουν την εντύπωση του πλαισίου στο οποίο θα μπορούσε να κινηθεί. Αν και είναι ακόμη νωρίς, φαίνεται ότι οι επόμενες εκλογές θα έχουν ιδιαίτερα ενδιαφέρον εαν σε αυτές επανεμφανιστεί ανεξάρτητος συνδυασμός.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr