kontos2

Επιστρέφει στη ΣΕΚΕ ως Γενικός ο Αλ. Κοντός. Απομάκρυνση Καραπαπάζογλου

18 Ιουλίου 201013:59

kontos2Επιβεβαιώνεται τελικά η πληροφορία που υπήρξε για την επάνοδο του βουλευτή Αλέξανδρου Κοντού στη ΣΕΚΕ.

Ο πρώην Υπουργός απαλάσσει από τα καθήκοντά του τον Ανέστη Καραπαπάζογλου, ο οποίος φαίνεται να έχει απωλέσει την εμπτιστοσύνη του, και αναλαμβάνει ο ίδιος τη Γενική Διεύθυνση της μεγάλης συνεταιριστικής εταιρίας.

Σύμφωνα με κάποιους η ανάληψη των καθηκόντων θα γίνει αμισθί, όμως αυτό μικρή σημασία έχει καθώς το ασυμβίβαστο για τους βουλευτές έχει πλέον παρέλθει. Παρόλα αυτά προκαλεί εντύπωση ότι ένας εν ενεργεία βουλευτής εμπλέκεται άμεσα με μια θέση αρκετά μεγάλης ευθύνης σε μεγάλη εταιρία, θέση πάντως που γνωρίζει αρκετά καλά από το παρελθόν.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο Ανέστης Καραπαπάζογλου θεωρείται βέβαιο ότι θα οδεύσει προς συνταξιοδότηση, αφού ήδη έχει αυτό θεμελιώσει το δικαίωμα προ πολλού. Το γεγονός ότι ο τέως Γενικός Διευθυντής βρισκόταν σε δυσμένεια είχε διαφανεί και από τις τελευταίες εξελίξεις στη Συνεταιριστική Ασφαλιστική. Οι εξελίξεις πάντως στο στρατόπεδο  του πρώην Υπουργού είναι σημαντικές και παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr