Sodje_S-09

Παρελθόν ο Σόντζε

12 Ιουλίου 201010:00

Sodje_S-09

Παρελθόν αποτελεί από το δυναμικό της Skoda Ξάνθη ο Σαμ Σόντζε μετά από ανακοίνωση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη το μεσημέρι της δευτέρας.

Ο Σόντζε αντιμετώπιζε πρόβλημα με την βίζα του με αποτέλεσμα να αναχωρήσει εσπευσμένα για την πατρίδα του την προηγούμενη εβδομάδα.

Όμως η γραφειοκρατία που υπάρχει στις αφρικανικές χώρες γίνεται πολλές φορές αιτία να ακυρωθούν μεταγραφές κάτι που φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση του Σόντζε.

Μετά το “ναυάγιο” στην υπόθεση του Σόντζε οι ιθύνοντες της ομάδας πρέπει να κινηθούν άμεσα για την απόκτηση στοπερ καθώς βρισκόμαστε ήδη σε περίοδο προετοιμασίας και η ομάδα θέλει να κλείσει το ροστερ της το συντομότερο δυνατό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ ανακοινώνει την λύση του συμβολαίου ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ, το οποίο υπέγραψε πριν λίγες μέρες με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή SODJE SAM, για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.”

Πηγή:www.xanthisports.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr